Драго Симеонов с признание за...

Тази събота (21 септември) в „Животът по действителен...

Динамичен и напрегнат старт на...

В петък вечер (20 септември) от 20:00 ч. по bTV, на едно...

Саня Борисова дефилира на модно ревю

отпечатай новината

23.02.2011 13:30 | Видян 5179 пъти

Саня Борисова дефилира на модно ревю

Само месец след като представи новата си колекция DIFFERENT, дизайнерката София Борисова стяга ново модно ревю. На 1 март в шоурума на Мерцедес Бенц тя ще представи колекция от ежедневни и официални тоалети специално изработени за представянето на най-новият модел Мерцедес CLS в България. Колекцията е наречена “Чувства и разум”, именно това е и мотото на невероятния нов автомобил.

Цветовете са съобразени с хитовите нюанси на новото автомобилно бижу: тъмно лила,черно,сребристо сиво и модният цвят при колите- перлено бяло. Този път лице на колекцията ще е талантливата млада актриса Саня Борисова, позната от сериала “Забранена любов”.

Сулуетът на официалните рокли е прибран и леко разкроен. Предложенията варират от мини рокли до дълги феерични копринени рокли, които ще бъдат хит това лято.

За ежедневните вечерни тоалети характерни са елегантните сака, както и прилепнали по тялото поли с бизнес дължина до коляното.

Дизайнерката ще изненада гостите и почитателите на Мерцедес и с невероятна сватбена рокля, която е специално изработена за автомобилната премиера на България.

В ревюто участие ще вземат известни топ-модели на България,които са почитатели на Мерцедес и Romantika Fashion, сред които Ирен Онтева, Ева Лалова, Диана Тодорова, Петя Велкова и много други.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !