Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Диана Алексиева и Захари Бахаров: „Мразим да се представяме като двойка!”

отпечатай новината

02.03.2011 15:20 | Видян 4655 пъти

Диана Алексиева и Захари Бахаров: „Мразим да се представяме като двойка!”

В деня на Баба Марта гости на Иван & Андрей бяха водещата Диана Алексиева и нейният мъж - звездата на най-новия български филм Love.net – Захари Бахаров. Въпреки че мразят да се представят като двойка, Диди и Захари направиха това изключение специално за „Шоуто на Иван & Андрей”.

Имайки предвид еротичните и дори сексуални сцени на Захари в киното, Диди с лекота отсече, че не го ревнува, особено от професията му, защото това би било лудост. Той нея също, тъй като не му давала поводи.
В началото, когато се появило детето, всичко било доста шокиращо за младите родители. Захари дори се опитвал да бъде съвременен тип баща и да може да прави всичко редом с майката – да сменя памперси, да къпе детето и т.н. Диди сподели, че по време на бременността си е качила цели 27 килограма, но въпреки това така и не изпаднала в така наречената „следродилна депресия”. Водещата призна, че да си родител е доста ангажиращо, имаш тотално различен режим, често не можеш да си доспиваш, но е приятно.

„Аз съм под жесток чехъл!” – заяви Захари, къде на шега, къде не съвсем. Актьорът дори вече не се сещал да излиза, а директно се прибирал вкъщи. Въпреки всичко това, Бахаров призна: „Гледан мъж съм, не мога да се оплача!”.

След като поотрасне малкият Максим, Диди възнамерява отново да се занимава с телевизия.
Захари играе журналиста Андрей в най-новата българска лента с провокативното заглавие Love.net, която можем да очакваме съвсем скоро по кината. Той разкри някои акценти от филма, но предпочете да запази в тайна най-интересното, за да държи в напрежение почитателите на българското кино.

Това, че брат му Явор, а сега и самият Захари играят главни роли в последните български филми, гостът изкометира шеговито: „Просто си увеличаваме пазарния дял!”. Освен това актьорът участва и в номинирания за Оскар на тазгодишните награди на американската филмова академия, в категория грим – The Way Back.

За да допринесе за приповдигнатото настроение, студиото на вечерното шоу посети и „българският Джон Кехоу” – Димитър Божанов, който разкри повече за силата на положителното мислене. Според Божанов напоследък се появяват все повече весели хора у нас, въпреки че самооценката ни като нация е много ниска. „По-лесно е да се приемем такива, каквито сме, отколкото да се заблужадаваме!” – посъветва гуруто. Учителят по позитивизъм в по-голямата част от живота си бил негативен, но осъзнал, че страданието му идва от грешната му самооценка и сменил фокуса си.

Божанов вижда проблем в това, че медиите постоянно зареждат хората с негативна информация. Авторът на „Кафе за събуждане” определи „Шоуто на Иван & Андрей” като „една от белите лястовици” в телевизионния ефир. Освен това Божанов похвали и мистичното риалити „Лига на познавачите”, което продуцираха двамата шоумени в рамките на вечерното си предаване. Той е на мнение, че невидимият свят, за който са говорили участниците в паранормалното състезание, има голямо влияние върху хората.

„Българският Джон Кехоу” отбеляза, че позитивната психология в Америка е надминала дори индустрията на сватбените агенти. „Начина на мислене има огромно значение за качеството на живот!” – категоричен бе специалистът по позитивно мислене.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !