Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Наркоман прострелял Яна Маринова

отпечатай новината

12.03.2011 09:00 | Видян 10353 пъти | Гласували 2

Наркоман прострелял Яна Маринова

Яна Маринова – актрисата от хитовия сериал Стъклен дом, бивш модел и носител на титлата Мисис България 2004, се оказа жена с много лица. Тя можела да бъде и КУЧКА, и ранима жена, познала болката и изтърпяла истински физически тормоз.

В живота си блондинката е имала ситуации, в които е постъпвала като героинята си от сериала Елена. “На нея ценностната й система и приоритетите й са сгрешени, но много от реакциите и поведението й съм използвала в живота си, но просто срещу правилните хора. Не можеш да живееш в един материален свят, в който играта е „прецакай другарчето си” и ти да се усмихваш, да си мил и да поддаваш и другата си буза. Да, успявам да простя и да започна отново, но на простака - с юмрук в челото, за да седне по задник”, призна неотдавна красавицата.

Маринова издаде, че в живота си никога не би се влюбила в лошо момче.
Причината за това се корени в младостта й, когато на 16 години хлътнала по малко по-голям от нея боксьор. “Той тръгна да краде и да се друса и в един момент започна да ме бие. Дори ме простреля в крака. И в един момент се запознах с бившия си мъж, тогава той дълго време се опитваше да ме спаси от него, направи го и аз се ожених за спасителя си”. В момента синът на Яна Маринова живее при бившия й съпруг.

Учудващо за всички фенове като малка актрисата не е била никак красива. Краката й били криви, а в лицето приличала на момче. Може би заради това и до ден днешен си е мъжко момиче. Сбивала се по улиците на София много пъти,и сега го правела, когато я дразннят другите шофьори. "След участието ми в Сървайвър един ми наду носа, ама аз си го заслужих, защото го ударих първа”, спомня си с усмивка Яна.

Тя издаде, че нейното най-силно оръжие за спечелване на мъжкото внимание е искреността.
Актрисата обича живота си и хората в него - сина си Никола и съпруга си Тихомир. Когато се запознава с настоящия си мъж, и двамата са женени. “И двамата се разведохме и направихме сериозна крачка, това в онзи момент предизвика някакви ситуации... Сега обаче всичко е наред. Просто се влюбих в Тишо. По-скоро влюбих се в себе си, той е като мен”, уточни бившата спортистка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !