Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Голямата любов на Слави се провалила...

Голямата любов на Слави Трифонов – красивата Магдалена...

КАКВО Е 300 ПЪТИ ПО-МОЩНО ОТ ВИТАМИНИТЕ?

отпечатай новината

14.03.2011 09:00 | Видян 3026 пъти

КАКВО Е 300 ПЪТИ ПО-МОЩНО ОТ ВИТАМИНИТЕ?

Най-мощният антиоксидант е 300 пъти по-силен от витамин А и витамин Е, 48 пъти по-силен от рибеното масло и 34 пъти по-силен от коензим Q10, сочи американско изследване, проведено в лаборатории Брунсуик, Масачузетс. Уникалният продукт Neptune Krill Oil (NKO®), който е естествен и екологично чист омега-3 продукт, добит от арктически крил, вече е в България с името Vitaslim HEALTH .

Действието на 1 капсула Vitaslim HEALTH се равнява на 12 капсули рибено масло + 3 капсули коензим Q10 + 10 капсули фосфолипид. Естествената формула на Vitaslim HEALTH, където омега-3 мастните киселини са в същия вид, както в клетките на организма, гарантира, че полезните вещества се абсорбират бързо и напълно от тялото. Благодарение на това Neptune Krill Oil (Vitaslim HEALTH) има в пъти по-висока ефективност и осигурява в пъти по-добри резултати дори при безпрецедентно ниски дози, потвърждава Health Canada (Министерство на здравеопазването на Канада) след 2-годишно задълбочено изследване. Той е обявен и за „Най-добър продукт за 2010 г.” на престижния конгрес „Nutrition & Santé” („Храна и Здраве”), проведен в Белгия, като печели всички овации на реномираните професори и лекари от комитета.

Vitaslim HEALTH подобрява дейността на сърдечно-съдовата система и нормализира холестерола, като понижава нивата на „лошия” холестерол и повишава тези на „добрия” холестерол. Доказано е, че продуктът подобрява паметта и концентрацията. Същевременно Vitaslim HEALTH подобрява подвижността на ставите и подпомага естествените противовъзпалителни функции на организма. Той е особено ценен за жените в борбата им с предменструалния синдром, тъй като успешно тушира коремните болки, ограничава увеличаването на телесното тегло преди и по време на цикъл и намалява емоционалния и физическия дискомфорт. Vitaslim HEALTH съдържа голямо количество естествен астаксантин – високоефективен антиоксидант. Благодарение на него той повишава имунитета и забавя стареенето.

В допълнение към качествата на продукта е уникалната технология за капсулиране Licaps®, която позволява влагане на течни екстракти в твърди желатинови капсули, без термична обработка. Това е особено важно при продуктите с морски произход, защото така се елиминира напълно възможността за окисляване на тяхното съдържание. Благодарение на Licaps® технологията Vitaslim HEALTH  действа още по-интензивно и няма неприятен мирис и вкус, както например рибеното масло.

Повече за най-мощния омега-3 продукт

Оригиналната статия за изследването на антиоксидантността

Оригиналната статия за заключението на Health Canada

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !