Гумени глави се завръщат с концерт в...

След ударното завръщане на ГУМЕНИ ГЛАВИ това лято, ето...

Вълкът–скитникът без граници в сезона...

Присъединете се към Viasat Nature в епично приключение из...

Слави Трифонов и Висше училище Международен колеж раздават стипендии

отпечатай новината

16.03.2011 09:30 | Видян 5589 пъти

Слави Трифонов и Висше училище Международен колеж раздават стипендии

На 14 март, в шоуто си, Слави Трифонов обяви, че заедно с партньорите си от Висше училище Международен колеж (International University College), град Добрич, ще наградят 20 кандидат-студента за ВУМК със стипендии между 8 и 15 хиляди лева, след като съобщи, че първото за България кулинарно състезание „Лорд ъф дъ шефс“ се реализира в град Добрич, в Ейч Ар Си Кулинари Академи – част от висшето училище.

Според най-успешния телевизионен водещ на България, „в България има много талантливи хора, които обаче нямат финансовата възможност да се обучават в подобни (ВУМК) престижни учебни заведения“. По тази причина той обяви, че съвместно с ВУМК ще връчат стипендии на 20 от най-добрите кандидат-студенти през академичната 2011/2012 година, които желаят да учат висше образование във ВУМК. Той наблегна и на факта, че след успешно завършване, студентите получават две бакалавърски дипломи –българска (от ВУМК) и британска диплома (от Университета на Уелс), в областите – Бизнес, Туризъм, Информационни технологии и Кулинарно изкуство.

Кандидатите могат да се регистрират за стипендия на уебсайта на  ВУМК – www.vumk.eu като попълнят формата за кандидатстване, намираща се на заглавната страница под името „Стипендии от Слави Трифонов“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !