Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Ричард Гиър празнува 100-г. на баща...

Ричард Гиър празнува 100-г. на баща си: Фото на деня

Джордан сложи рога на Емануела

отпечатай новината

16.03.2011 13:30 | Видян 10579 пъти

Джордан сложи рога на Емануела

По необичаен начин отбеляза своята 24 –ри годишнина младата надежда на музикална компания Ара мюзик – Джордан.  Гласовитият изпълнител  организира в своя чест Крилато-Рогато парти, на което събра отбрани  приятели и колеги. Тематичното тържество се състоя в малките часове на деня в най-известния клуб в Студенски град – Ориент 33 и предизвика небивал интерес сред останалите посетители на заведението, които също се включиха в купона.

Рожденикът влезе в ролята на Съдник и определи кой от гостите му е Дявол и кой Ангел, раздавайки съответно рога и крила. „Тъй като всеки човек носи в себе си и доброто и лошото начало, реших да се заиграя с тази идея и да създам настроение на гостите си, като ги превърна в Ангели или Демони. Естествено всичко е на шега!” – обяснява Джордан.  Изпълнителят на хита „Готова си” е убеден, че колегите му няма да му се сърдят, защото всички те имат чувство за хумор. „На Емануела сложих рога, защото е много-много палава, крилца дадох на Румина, защото е миличка, а пък на Ерик – връчих и рога и крила, защото е готов за щуротии, но е и страхотен приятел.”  - допълва още Джордан.

Поздравленията на колегите му, които валяха цяла нощ като изпълнения на живо бяха доказателство, че няма засегнати от забавната игра. Сред гостите, които грабнаха микрофона бяха Виктория, Славена, Румина, Емануела и Ерик, но несъмнено звезда на нощта беше Десислава, чието присъствие беше най-голямата изненада за рожденика. Фолк певицата също се качи на сцената на Ориент 33 и поздрави Джордан с  най-големите си хитове. 

По време на партито разкрепостено поведение отново демонстрира Гергана Райчевска- Мис Силикон 2010, която не спря да се натиска и целува с Ерик. Видимо уморен сякаш беше само Тони Строраро, който си тръгна първи, но пък отсрами братската на Ара мюзик компания – Диапазон рекърдс.  

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !