Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Евелина Павлова ще бъде водещ на „Аз обичам България”

отпечатай новината

18.03.2011 09:00 | Видян 10366 пъти | Гласували 1

Евелина Павлова ще бъде водещ на „Аз обичам България”

Евелина Павлова ще бъде водещ на новото предаване на Нова ТВ „Аз обичам България”. Всеки петък от 25-ти март, точно в 20.00 ч., тя и участниците в шоуто ще преоткриват онези български събития, личности и факти, заради които обичаме страната си.

Колко литра ракия на година средно пият българите? Каква е фамилията на героя на Георги Русев във филма „Опасен чар” или кой наш певец е наричан „Синатра на Изтока”? С подобни въпроси чаровната водеща ще предизвиква участниците и заедно ще припомнят и научават непознати и позабравени факти за страната ни и самите нас.

„Аз обичам България” обещава да забавлява зрителите напълно по нашенски – с много хумор, музика и забавни игри, с участници, които знаят и разбират от всичко, и публика, която допълнително ще допринася за патриотичния и позитивен заряд на шоуто.

На въпроса „Защо обичам България?” Евелина Павлова отговаря „здравите корени”. Семейството е нещото, заради което никога не би напуснала страната си и не би и помислила да живее в друга държава. Любимото й българско ястие е капамата, в приготвянето на която е изключително добра, „Оркестър без име” е родният филм, който обича най-много, а „Ако имаш време” на Тангра – любимата й песен.

Най-голямата й страст в живота винаги е била и си остава музиката. Била е програмен директор на радио Мила Голд, а в последствие и на радио Star FM. Кариерата й я среща с един от най-великите имена от световната музикална сцена. Интервюирала е Браян Адамс, вокала на INXS Джей Ди Форчън, китариста на Металика Робърт Трухельо и много други. Най-емоционалната й среща обаче е тази с пианиста на Deep Purple – Джон Лорд. Именно оттогава тя вярва, че колкото по-известен е един човек, толкова по-естествен е той.
Чаровната водеща е щастливо омъжена и има дъщеря Ана, с която миналата година прекарват най-незабравимото лято заедно.

Шоуто „Аз обичам България” е по лиценз на холандската продуцентска компания Talpa Media, като освен в България, се излъчва още в 30 други държави от Европа и Близкия Изток.

В предаването един срещу друг ще се изправят два отбора. Всеки един от тях е предвождан от капитан и се състои от три известни личности от различни възрастови групи. Капитаните ще бъдат винаги едни и същи, но за разлика от тях – останалите членове на тима ще се сменят всяка седмица. В няколко тематични рунда те ще отговарят на въпроси от различни сфери от миналото и настоящето на България – кино, история, спорт, правопис, интересни личности, средностатистически данни и др.

С особено важна роля ще бъде и публиката, която не само че ще подкрепя своите фаворити, но ще бъде и пълноправен участник в шоуто. Всеки отбор ще разчита на собствена агитка, чиято задача никак няма да е лесна – тя ще може да го съветва и да му помага, а ако нейните любимци спечелят играта – награди ще печели и тя.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !