12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

МАЯ И КРУМ САВОВИ С ДЕЦА НА ЦИРК

отпечатай новината

21.03.2011 18:00 | Видян 7494 пъти

МАЯ И КРУМ САВОВИ С ДЕЦА НА ЦИРК

Водещият на „Изяжте Крум Савов” по Канал 3 Крум Савов и съпругата му Мая Савова – водеща на рубриката „Отчаяните съпруги” в „Станция Нова” по Нова телевизия, заведоха децата си на цирк през уикенда.

Близнаците Крум-младши и Катрин, които наскоро навършиха 4 годинки, се изкефиха максимално на зрелищната програма на Софийския постоянен цирк на сцена, а след това пожелаха да си направят семейна снимка със звездата на шоуто – бялата камила Емир.

До Савови застана и властелинът на камилите Момчил Колев, който забавлява хлапетата на тв звездите и като клоунът Мони. С много аплодисменти бе възнаграден и номерът „паде дьо” – или „стъпка за двама” от балета, върху два полутежковозни коня – Феникс и Макс. Атракцията не е показвана отдавна в България и бе възродена отново от Момчил Колев и от половинката му Лукреция Малеволти, която е 6-о поколение актриса от популярната италианска циркова фамилия.

Тази събота и неделя – 26 и 27 март 2011 са последните 4 представления на програмата с камилите – от 11 и от 16 ч. в читалище „Цар Борис Трети” (бившето „Валентин Андреев”), намиращо се на ул. Клокотница №29 (до градинката на Централна гара). От 10 април 2011 тръгва нова още по-интересна програма, която обаче организаторите от „Сан прадъкшън” и Столична община – район Сердика пазят до последно, за да е изненада за публиката.

СНИМКА: Сан Прадъкшън

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !