Александра има човек до себе си:...

"С Александра сме официално разведени. В Инстаграм си...

Учените откриха „трето състояние“...

В научнофантастични филми като „Франкенщайн“ и...

Стартира уиски олимпиада

отпечатай новината

23.03.2011 11:30 | Видян 2031 пъти

Стартира уиски олимпиада

Мастър дестилърът на най-старото ирландско уиски Bushmills Колъм Игън даде старт на второто издание на уиски състезанието Make it 2 Bushmills, което миналата година заслужено бе спечелено от българския представител – Иван Иванов. Така той отправя ново предизвикателство към всички, които имат усет към приключенията, страст към живота и са любители на уиски.

Тази година обаче, наградата в конкурса ще е двойна. Не един, а двама приятели ще са щастливците, които в рамките на 2 седмици ще бъдат просветени в тайните на правенето на световното уиски, което получи всички златни медали на престижния Световен конкурс за алкохолни напитки Сан Франциско 2010. Победителите ще бъдат настанени във възможно най-луксозния апартамент, ще получат 5 000 лири джобни и възможността да направят техен собствен бленд Bushmills уиски. Печелившите ще могат да пробват най-добрите голф игрища в Ирландия, както и да покарат сърф.

Но и това не е всичко, защото двамата победители ще „върнат“ дестилерията в родината си. За първи път в 400-годишната история на Old Bushmills, тя ще тръгне на турне с една единствена дестинация – страната победител. Колъм Игън ще подбере най-добрите бъчви с уиски и ще организира специално парти, в което VIP гости ще са победителите и техните най-добри приятели.

В конкурса може да участва всеки, като се регистрира във Фейсбук на facebook.com/Bushmills.Bulgaria до 17 април. Достатъчно е да попълните регистрационната форма, като ъплоуднете и ваша обща снимка.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !