Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Албена Вулева стартира „Панаир на суетата” по TV7

отпечатай новината

24.03.2011 12:20 | Видян 3740 пъти | Гласували 1

Албена Вулева стартира „Панаир на суетата” по TV7

Албена Вулева ще e водeща на новото предаване на TV7, носещо заглавието „Панаир на суетата”. Предаването ще е от типа телевизионен таблоид и ще се излъчва всяка неделя от 17.45 до 18.45 ч.
Шоуто ще съчетава  атрактивни булевардни сюжети, новини, топ истории, скандали и изповеди на най-нашумелите персонажи от шоубизнеса, медиите, спорта и политиката.

 „Това е завръщането на Албена Вулева след 2 годишно отсъствие от телевизионния подиум. Зрителите ще я видят в ново амплоа, различно от твърде хапливия дори груб език, който помнят от предишните й телевизионни изяви. В същото време тя ще запази функцията си на критик, но с елегантен, достоен и справедлив тон”, коментира Евелина Колева, Изпълнителен директор на TV7.

Водеща рубрика в „Панаир на суетата” ще е папарашката серия “ЩРАК”, която ще представлява автентичен фоторазказ или видео с качеството на материал от скрита камера.
В рубриката „Вярно ли е, че?” известни личности ще потвърждават или отричат новина или факт за себе си, а в „Бум на седмицата” ще бъдат представяни най-шокиращите и неочаквани светски събития от изминалите седем дни.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !