Александра има човек до себе си:...

"С Александра сме официално разведени. В Инстаграм си...

Учените откриха „трето състояние“...

В научнофантастични филми като „Франкенщайн“ и...

ED SOLO идва с пълна мощ в София

отпечатай новината

29.03.2011 10:20 | Видян 2167 пъти

ED SOLO идва с пълна мощ в София

ED SOLO сам по себе си е икона на световната Drum&Bass, Breaks и Dubstep сцена, като създател на SLUGDE Records и съвместния с Deekline лейбъл , дал ни толкова много свежи и любими парчета – HOT CAKES!

Странно,  но ED SOLO, този толкова плодовит продуцент е станал толкова известен основно със съвместната си работа с други изпълнители. DEEKLINE, KRAFTY KUTS, SKOOL OF THOUGHT,  drum&bass легендата BROCKIE  – всички те са влизали многократно и много успешно в студио с него. Израстнал в източен Лондон, още в ранна възраст Еди се ошлайфа като продуцент и диджей в пиратски радиа и работейки в известните студия - SOUR , където става Jedy Master в създаването на клубен звук. Само сложи иглата на негова плоча и ще усетиш, че няма по изчистен и напомпан бийт  създаден само за Booty Dance по средата на голям клуб, като MIXTAPE.

Албумът му, който сме изтъркали от слушане с толкова много любими тракове в него, като:  LOVE YOUR LIFE и WE PLAY THE MUSIC,  го прави още по ценен артист за феновете на тази музика и го качва на трона на Booty Breaks звученето.

Току що завърнал се от турнето си в Канада, Еди  идва паво при нас в София, Club Mixtape на 8 Април, за да ни покаже още веднъж защо хората тук го обичат толкова много и всеки път чакат с нетърпение тези няколко часа невероятно танцувален и напомпан Breakbeat, Dubstep & Drum&BASS!!!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !