Какво ще кажат хората се завръща в...

Един от най-обичаните британски комедийни сериали –...

Ти си моят живот и съдба: Раева...

Илиана Раева се обясни в любов на съпруга си Наско...

Yalta Club на 19-то място в Топ 100 на най-добрите клубове в света

отпечатай новината

31.03.2011 12:40 | Видян 3431 пъти

Yalta Club на 19-то място в Топ 100 на най-добрите клубове в света

Най-добрите световни диджеи и феновете на електронната музика отредиха на Yalta Club 19-то място в престижната класация на DJ Mag Top 100 clubs. Така за първи път в клубната ни история български клуб се нарежда в Топ 20 до клубове като Fabric, Amnesia, Ministry of Sound, Pacha, Space Ibiza.

Това е поредното признание за клуба само за последната година след като диджей № 1 в света Armin van Buuren посочи гостуването си на Solar като най-добро му парти за 2010 г. (http://www.djmag.com/top100/detail/2585), а Fedde le Grand обяви Yalta в топ 3 на любимите си дестинации. Вдъхновен от последното си парти Mark Knight посвети парче на клуба (http://www.youtube.com/watch?v=BUG3r2BkDTo), а Sandy Rivera отдаде чест, заснемайки видеото на последния си хит Hide U именно в Yalta. 

И това са само малка част от постиженията на клуба, който утвърди България сред най-горещите и актуални парти точки на света. През последните 2 години Yalta бе единственият български клуб, който освен, че намира място в класацията на DJ Mag Top 100 clubs, ежегодно подобрява позицията си в нея. През 2009 г. клубът бе класиран на 95 позиция, следващата година се изкачи до 62-ро място, за да се изтреля през 2011 в челната двайсетица.

На 1-ви април Yalta club ще благодари на феновете си за подкрепата със специално парти с един от най-успешните млади диджеи, любимеца на Tiesto - Hardwell.  С първата визита на Hardwell у нас, Yalta club поставя началото на грандиозната парти поредица The Masters of Sound, която в рамките на месец април ще доведе у нас едни от най-големите имена от световната електронна сцена.

На 8 - ми април маратонът ще бъде продължен от Laidback Luke, на 16 април зад пулта в Yalta ще застане резидентът на Space Ibiza, машината - Mauro Picotto. Кулминацията ще е на 30 април, когато за първото си клубно участие у нас пристига феноменът SASHA.
Цялата класация може да бъде видяна на http://www.top100clubs.com/

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !