Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Азис и Софи оглеждат нови таланти на кастинга на „Сънни мюзик"

отпечатай новината

28.04.2008 17:30 | Видян 7313 пъти

Азис и Софи оглеждат нови таланти на кастинга на „Сънни мюзик

Кралят на фолка Азис в компанията на най-добрата си приятелка Елена и колежките му Лияна, Нел, Мира, Даяна и Еми Стамболова се забавляваха истински по време на кастинга на Сънни мюзик за нови таланти. 39 души се явиха на прослушването в столичния клуб „Дай-Дай" - кой от кой по-атрактивни и нахъсани за победа.  Всички звезди на компанията пяха и купонясваха през цялото време с участниците.
Журито, оглавено от музикалния продуцент на фирмата Стоян Денчев и членове - Софи Маринова, композитора Максим Горанов и рапъра Бате Сашо оценяваше не само  гласовите данни, а и визията и сценичното присъствие.
Особено оживление сред всички настана, когато водещият на събитието – Устата повика за втори път завършилата музикалното училище в Котел – Фани Методиева. Причината – продуцентът на Сънни - Крум Крумов бе изпуснал изпълнението и помоли момичето да го повтори, по препоръка на присъстващите певици.
Участниците залагаха масово на хитовете на Азис, Софи, както и на Еми, Нел, Даяна, Лияна и Мира, както и на естрадни, рап и народни песни.
Софи лично грабваше микрофона и припяваше в дует заедно с някои от кандидатите.и с това направи шоуто още по-истинско и зрелищно. Едно от момичетата, които се записват повторно, след  като миналата година не попаднаха сред финалистите, признало пред организаторката Анелия Монова, че се явява пак, защото винаги става голямо шоу.
Водещият - Устата помогна за доброто настроение след като нон стоп ръсеше бисери от рода на:  „защо драпа да пее с фолкпевица, примесено с пояснението... защото голямо дупе си отива с голяма цица". На намигането му към един от кандидатите, че се заглежда по Софи, той отсече: „Като нея втора няма", а на въпроса „защо пее песен на Азис?", отговорът оживи всички: „И той много ми харесва".  След изпълнението, обаче Устата бързо го охлади с думите, че ще е по-добре да слуша Азис, отколкото да го пее.
Няколко рапъри  също атакуваха кастинга и намериха фенове сред присъстващите с танците и хумора в римите си.
Победителката от миналогодишния кастинг Нел, пременена в актуалния жълт цвят, изпълни  песента „Не крии сълзите" и показа на всички, че когато имаш талант, не закъсняват и успехите и първия й албум „Дай ми шанс", продуциран от компанията.
Тя и колежките й подариха на избраните в десетката финалисти дискове и dvd-та от „Сънни мюзик" и от новата напитка с фибри и L-карнитин - „Tips", предоставена специално от спонсора „Типс лимитед".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !