Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Бони и Софи жестоко скарани

отпечатай новината

14.04.2008 16:05 | Видян 26405 пъти | Гласували 6

Бони и Софи жестоко скарани

Ромската дружба между Софи Маринова и колежката й Бони вече е отпратена в миналото, пише “Експрес”.

Драмата им е заради една песен, превърнала се в хит. Тя носи заглавието “Онзи фатален ден” и в момента е популярна под изпълнението на Софи Маринова. Първоначално песента била предвидена за Бони, но Софи я изиграла и я записала преди нея.

Бони била  абсолютно сигурна в подлия номер на приятелката си, защото преди това и пуснала оригиналното парче, за да чуе мнението й и да реши дали да направи кавър.

Песента била направена и предложена от румънския композитор Кости Йонита, който от известно време насам върти бизнес у нас. Той има сключен договор с някои от водещите поп-фолк компании и е продал не една или две песни на наши чалга певици.

След като надушила потенциален хит в композицията, Софи се срещнала с шефа си Крум Крумов и уговорила именно тя да вземе парчето зад гърба на дружката си. Тъй като продуцентът им поначало залагал повече на Маринова като артист, направил жест и предназначил песента да е в нейно изпълнение. След като научила за коварния номер на иначе пишещата й се за голяма приятелка Софи, Бони взела кардиналното решение, че мястото й повече на е в “Съни мюзик”. С едно телефонно обаждане певицата уредила връщането си в “Пайнер”, откъдето всъщност тръгна кариерата й преди девет години.

Продуцентът Митко Димитров, без да се замисли, приел обратно певицата в редиците си.
“Обърнете се към нея, аз на никого нищо не съм крала. Винаги съм гледала да помагам на близките и познатите си”, коментира Бони.

“Изневярата” на ромската перла сложи точка на едно от най-старите приятелства в поп-фолк средите и сега двете с Бони се подминават като пътни знаци.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !