Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Софи избра Стефани

отпечатай новината

03.04.2008 15:28 | Видян 11099 пъти | Гласували 1

Софи избра Стефани

Дуетът-победител за седмицата е Маргарита Хранова със Севинч Ибрахим. Те ще гостуват в токшоуто на „Пей с мен” утре, петък, когато от сцената в зала „Фестивална” ще ги поздравят Ерол от „Уикеда”, вуйчо на Севинч, и Наско Сираков и Илияна Раева – лични приятели на Марги Хранова. Междувременно двама от партньорите бяха сменени – Милен и Лъчо се разделиха с Кали и Софи Маринова под бурните ръкопляскания на своите колеги. Те заеха мястото на две от 36-те резерви и ще имат възможността отново да попаднат на сцената. Новият дуетен партньор на Кали – Любен от София, е най-възрастният аматьор в шоуто, на 51 години.

Новите дуетни партньори в „Пей с мен” са Любен (Кали) и Стефани Спасова (Софи Маринова). Те бяха избрани от двете певици, останали недоволни от досегашните си партньори Милен и Лъчо. Лъчо призна, че е заслужил да бъде сменен, защото не е дал всичко от себе си. Софи Маринова пък не скри, че на нея й трябва някой по-така, „чака-рака”, фолкаджия. „Лъчо по-ще подхожда на Миро или Любо, не на мен.” – даде мнението си ромската перла, която в понеделник за първи път пя на английски с една-единствена цел - да извади най-доброто от екс-сценичния си партньор.

Венета Райкова, която заедно с Милен Цветков гостува в „Пей с мен” снощи, заяви на Софи, че зрителите я класират последна, защото излиза на сцената с голямо самочувствие, сякаш е сигурна, че ще спечели голямата награда от половин милион лева. Разбира се, Софи Маринова не беше съгласна с това, дори според нейни приятели тя била притеснена, излизайки на сцената – „Това не е Софчето!” Софи избра за свой нов дуетен партньор 16-годишната Стефани от София, която според певицата била от нейната кръв и обичала фолка. Това е едва втори дуетен проект на Софи с жена („Аз само с мъже пея”), но според нея ще се получи.

Партньорът на Кали – Любен, е най-възрастният аматьор в „Пей с мен”, достигнал до финала – на 51 години, които според Кали съвсем не му личат. Тя е решена да адаптира Любен към своя сценичен стил – „партньорът ми трябва да е готов да носи намачкан клин с дупки”.
Макар че дуетът-победител за седмицата е този на Марги Хранова и Севинч Ибрахим, на първо място във временното класиране в „Пей с мен” са Иво Гюров и Яница. Те успяха да съберат най-много високи оценки от зрителите в продължение на трите концертни седмици. На второ място остават ДесиСлава и Мелинда,  а на трето падат Миро и Дивна.

Вчера Дивна категорично опреверга слуховете, че не искала повече да пее с Миро: ... Родителите на 10-годишното момиче от Русе бяха особено притеснени от спекулациите. Камелия Тодорова пък се оплака пред камерите на шоуто, че микрофонът и не се чува. Евгени Димитров я увери, че макар дуетният й партньор да не мисли същото, ситуацията ще бъде променена според изискванията на звездата.

Следващият концерт в „Пей с мен” е посветен на диско вълната. Неговата тема за този понеделник е „Пей с мен любима диско песен.”

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !