Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Неочаквани признания от Камен Алипиев...

В „Моето ново Аз“ ще проследим трансформацията на една...

Кали заменя Милен?

отпечатай новината

02.04.2008 13:45 | Видян 8507 пъти | Гласували 1

Кали заменя Милен?

Ще смени ли Кали дуетната си половинкаова? Това е въпросът, който вълнува всички почитатели на певицата и музикалното шоу в навечерието на поредния лайф, на който ще стане ясно дали някой от участниците ще бъде сменен с друг.
Милен Косев – дуетният партньор на Кали, вече пя с нея в продължение на 3 концерта от старта на шоуто. На сцената той пресъздаде със звездата 3 много популярни песни - „Дали съм жив”, „Роженският  манастир” и „Бубамара” от култовия филм „Чернa котка, бял котрак”. Според Кали, Милен е показал изумително развитие от първия до третия концерт – нещо, което тя отчита като основен плюс в негова полза: „Задачата на звездите в „Пей с мен” е до голяма степен педагогическа – обяснява изпълнителката на хита „Нищо лично”.
“Да накараш един обикновен човек, който никога не се е занимавал професионално с музика, да покаже най-доброто, на което е способен, да се учи, да се развива. Смятам, че с Милен постигнахме всичко това и то е видно за публиката. Той показа наистина сериозно развитие от първия концерт до сега. Аз съм впечатлена от уменията му”, добави още чаровната брюнетка.
Според общото мнение на фенове и специалисти обаче, коментирано и във форума на „Пей с мен”, Кали трябва да смени дуетната си половинка.  Дали тя ще се вслуша в желанието на феновете си или ще продължи и занапред да пее с Милен и да му помага да развие таланта си, ще разберем в сряда вечер, в лайфа на „Пей с мен”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !