Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Кали готви поредна изненада за "Пей с мен"

отпечатай новината

28.03.2008 12:59 | Видян 5779 пъти | Гласували 1

Кали готви поредна изненада за

Задачата на звездите и техните дуетни половинки, участващи в „Пей с мен”, за концерта в понеделник е да изпълнят филмова музика. Кали сподели, че след като разбрала това, веднага се прибрала вкъщи и разровила колекцията си дискове с любими свои филми.
„Аз наистина имам страшно много заглавия в колекцията си, просто защото обожавам киното и хубавите филми! – казва певицата. – Много от тях са ми повлияли по някакъв начин, разчувствали са ме и аз ги пазя, за да ги пусна и на сина си Георги, когато дойде времето за това.” Сред любимите заглавия на певицата са: „В преследване на щастието”,  „Град на ангели”, „Ефектът на пеперудата” , Биографичен филм за Едит Пиаф и др.
Кой от тях обаче е избрала Кали за задачата в понеделник, ще разберем тогава. За сега звездата разкрива само, че с дуетната й половинка Милен репетират усилено избраното парче, което било много любимо и на двамата и което изпълняват с удоволствие.
Кали споделя още, че смята отново да заложи на ефектното сценично поведение – нещо, което вече се превърна в нейна запазена марка, след като в последните 2 концерта на „Пей с мен” тя направи страхотно шоу – в първия, с песента „Дали съм жив”, където се представи с ефектна хореография с червени ленти; и във втория – с македонската песен „Роженския манастир”, за изпълнението на която Кали излезе облечена в мъжка риза, дънки и старовремски пояс с втъкнати в него пищови и нож, и пя и танцува под звуците на автентични тъпани, традиционно използвани в македонската народна музика.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !