Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Байерн поиска Бербо на всяка цена

отпечатай новината

01.04.2011 14:30 | Видян 4328 пъти

Байерн поиска Бербо на всяка цена

Бъдещият старши треньор на германския колос Байерн (Мюнхен) Юп Хайнкес изрази пред босовете на клуба огромното си желание в тима да бъде привлечен Димитър Бербатов от Манчестър Юнайтед. Босовете на баварците ще дадат 60 милиона евро на легендарния спец за нови попълнения през лятото и се очаква голяма част от тези пари да бъде инвестирана за покупката на българския нападател.

“Искам на всяка цена да имам в състава си Бербатов”, е настоял Хайнкес пред президента на Байерн Ули Хьонес. 65-годишният славен ариец харесва Бербатов още от времето, когато деветката бе основен голмайстор на Байер (Леверкузен), където Хайнкес в момента е треньор и ще остане до края на сезона.

“Ще бъде дадено всичко, което е необходимо, за да има Хайнкес на разположение всички играчи, които пожелае”, сподели самият Ули Хьонес пред Билд. Едва ли обаче баварците ще могат да вземат Бербо, който би направил всичко възможно, за да завърши кариерата си в любимия си клуб Манчестър Юнайтед. Наскоро мениджърът му Емил Данчев също потвърди, че неговият клиент не възнамерява в никакъв случай да напуска Олд Трафорд и със сигурност ще продължи да играе там през следващия сезон.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !