Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Константин: „Върнете казармата!”

отпечатай новината

04.04.2011 13:00 | Видян 6810 пъти

Константин: „Върнете казармата!”

Фолкпевецът е притеснен  за бъдещето на нацията! Коцето e загрижен за истинските мъже, чиято численост намалява на фона на увеличаващите се гейове. Катастрофалната ситуация изпълнителят коментира при последното си участие в клуб БИАД: „Как ще се създават семейства!? Ами то мъже не останаха! В последно време само педалчета се нароиха! Гледайте ги – едни обеци, едни коси, една походка, едни жестове…Трябва да се върне казармата, иначе тежко и горко ни!

Една жена, която не е раждала – не е жена и един мъж, който не е ходил в казарма – не е мъж!” Константин е убеден, че представителите на силния пол, които са служили в армията, са повече мъже от останалите: „Там се каляваш, научаваш се на дисциплина, сдържаност и ред. Разбираш какво значи достойнство и лицемерие! Военната служба те прави  амбициозен и упорит”.

Пред екипа на фолк клуб БИАД певецът си припомни, че по негово време в казармата имало голям гърч и юркане, но като спортист, той бил свикнал на физическо натоварване и това не му правело впечатление, друго го дразнело: „Имаше големи простотии – като например да пазиш 24 часа нещо, което не знаеш какво е, да те събуждат с кофа студена вода, да ти обръщат леглото, докато спиш и да правиш десетки неща, които са абсолютна безсмислица. Мизерята също беше голяма, но се издържа. Ставаш мъж!”

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !