Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Рут Колева прави зашеметяваща промоция на албум

отпечатай новината

04.04.2011 17:00 | Видян 3584 пъти

Рут Колева прави зашеметяваща промоция на албум

Датата 9 април ще бъде много специална за любителите на качествена българска продукция. Столичният Sofia Live club ще отвори вратите си за една незабравима музикална вечер, в която певицата ще представи дебютния си албум  „Within Whispers“. Очаквайте една позитивна вечер, подсладена с освежаващ коктейл от соул,  фънк и R’n’B музика, по специалната рецепта на Рут.

Феновете ще имат възможността да чуят за първи път всичките 12 песни от албума, както и хитовите „Близо” ( с 4 номинации на Годишните музикални награди на БГ Радио 2010) и “Fever” (парчето, с което Рут участва в последното издание на Евровизия). В синхрон с пленяващия глас на изпълнителката на сцената ще излязат Филип Александров (Фи) - кийборд, Теодор Иванов– барабани, Елена Ангелова – перкусии, Стоян Джаферов - китара и Симеон Петрунов – бас. Вечерта обещава още много приятни изненади. Vladzen от Phormatic Visual Lab ще допринесе за запомнящото се преживяване.

Началото е предвидено за 22:00 ч, като на входа, феновете ще могат да закупят самия „Within Whispers”. Билети вече се продават в мрежите на ticketsbg.com, eventim.bg, ticketstream.bg и ticketplus.bg. Цената им в предварителна продажба е 10 лв, а в деня на събитието 15 лв

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !