Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Нов СРС скандал в българския "Лувър"

отпечатай новината

05.04.2011 16:00 | Видян 2728 пъти

Нов СРС скандал в българския

Продуцентът и режисьорът на сериала по БНТ 1 „Под прикритие” Димитър Митовски влезе в ролята на фотограф и засне арт снимки от бекстейджа на сериала.  Те са направени с непрофесионален фотоапарат, като светлината на повечето от тях е естествена.
Митовски сподели, че има идея да направи изложба с най-добрите фотоси.

Снимките на новия български сериал „Под прикритие” продължават и през следващите седмици. Тези дни екипът на СИА  засне екшън сцените, които ще може да видите в първите епизоди на сериала. Каскади с коли, престрелки, каскадьори, много екшън, реални ситуации, за които четем в криминалните хроники и един сложен любовен триъгълник, очакват зрителите на БНТ от 17 април.

Едно от местата, където се снима сериала е сградата станала известна като българския Лувър. Там Мартин (Ивайло Захариев) предава „флашка” с информация за мафията на инспектор Попов ( Владо Пенев).

Предаването на флашки с компрометираща информация наскоро стана доста популярно в България. Именно такива реални ситуации и случки правят сюжета на „Под прикитие” истински и реалистичен.

Модерната, криминална драма разказва за агента Мартин (Ивайло Захариев), който влиза под прикритие в редиците на най–опасния мафиотски бос в България – Джаро (Михаил Билалов).

Крими сериалът ще радва българските зрители на БНТ дванайсет поредни недели, веднага след централната емисия  „По света и у нас”.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !