Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

NINJA TUNE и WARP Records предизвикват нашите меломани

отпечатай новината

07.04.2011 14:40 | Видян 1438 пъти

NINJA TUNE и WARP Records предизвикват нашите меломани

Няма двузначен отговор на въпроса „Къде да бъда на 08 април (този петък)?“.

Партито е едно! Култовите независими лейбъли NINJA TUNE и WARP Records/!К7 ще застанат един срещу друг на 8-ми април в Party Center 4KM. Организатори са EvenTease (Tease&Release).
Специални гости на събитието са DJ FOOD, добре познат на българската публика NINJA TUNE диджей, и ексцентричният иноватор Jimmy Edgar, който ще представи новия си албум ХХХ.
Съдейки по последните им гигове от 2011, те ще представят на българска земя аудио-визуално шоу, което меломаните няма как да забравят скоро.

Дъбстеп, брейкбийт, електро, абстрактен хип-хоп, фънк, диско и дръм енд бейс, това са само част от стиловия микс, който ще залее по един уникален начин, всички дошли да станат част от събитието.
За втори път Eventease предизвиква всички дошли на събитието да заснемат кратки видео клипчета със своите мобилни телефони или фотоапарати и да публикува линк към тях на Facebook страницата на Eventease или го пратят на е-мейл: info@eventease.org.

Идеята на организаторите е да дадат възможност партито да бъде видяно през очите на публиката и по един нестандартен начин да представи случващото се на събитията на Eventease. Накрая ще бъде сглобен пълнометражен филм, отразяващ емоциите и преживяванията на феновете.

За първите 10 отзовали се на предизвикателство, организаторите на събитието са подготвили специална награда – стек с 6 бири, а за видеото събрало най-много гласове от феновете във Facebook е предвидена специална награда – бутилка уиски .

Вече са известни и имената на българските джадаи, които ще подкрепят нинджата DJ FOOD и пътешественика във времето Jimmi Edgar. Това са  Ramsey Hercules и добре познатия ви Dj Stoyan.

„Обичам да има „музика“ в музиката“, така определя стила си Ramsey Hercules, който ще бъде един от българските DJ-и, избран да участва на партито на Eventease, което ще изправи един срещу друг двама от представителите на най-значимите лейбъли на музикалната некомерсиална сцена -  DJ FOOD от NINJA TUNE и JIMMY EDGAR от Warp & !K7. Ramsey Hercules, познат още като “Бирата”, се занимава с диджейство още от 1993 г., а от 1998 г. и с продуциране на музика. Сред значимите проекти, в които е взел участие са  Phuture Shok, VE FE GE и Stereopor, като последното е името на неговия  лейбъл създаден в края на 2009-та .
Свирил е на една сцена с имена като Coldcut, Stereo Mc's, Phill Usher, Allice Russel и  TM Juke .

Стиловете, в които се е впускал Stoyan през годините, втория български DJ, който ще участва на партито на Eventease, са много и разнообразни - Trance, House, Breakbeat, Drum & Bass, Chillout. Tова, което ги обединява е мелодията и музикалността, както и желанието да се разчупят стереотипите за стиловете в електронната музика. През годините, Stoyan е бил на една сцена с имена като Audio Bullys, Coldcut, Stanton Warriors, Hybrid, Cristian Smith, James Lavelle (Unklie), N.O.H.A., Banco De Gaia,  Dj Marky, и мн.др.

Начало: 22.30; край 06.00

Билети: EVENTIM.BG (магазини Германос, Офис 1, Мултирама, Технополис, Пикадили, ОМV и др)
Предварителна продажба на цена  20лв до 07.04.2011.

Цена на билета на 07.04.2011 и на място: 20лв. до 24.00ч., след 00.00ч. - 25лв.
Възрастово ограничение: 18+

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !