Честваме 102 г Радой Ралин

“Кой постъпва честно, не живее лесно. Кой излезе прав,...

Прокопиев и кръгът Капитал управляват...

За секретар на столичната администрация е назначена...

Емил Кошлуков: Аз съм духовен баща на Вили Сечкова

отпечатай новината

07.04.2011 16:29 | Видян 8273 пъти | Гласували 1

Емил Кошлуков: Аз съм духовен баща на Вили Сечкова

Как станахте продуцент? Не е ли много различно занимание от политиката?

Когато направихме компанията No frame, вече исках да се занимавам с телевизия. Говорих с друга продуцентска къща, бях предложил даже няколко формата на предавания – някои от тях американски, които съм гледал, други бяха авторски. В един момент си казах, че няма смисъл да давам парите на друг, за да продуцира нещо, което аз съм измислил. С Вили Сечкова сме приятели отдавна. Аз съм и кръстник. Тя имаше телевизионен опит от Градски легенди, тъй като беше и продуцент там. Предложих й да рискуваме и да направим продуцентска къща.

Поканих я, защото сме близки и приятели, а и защото тя има опит в телевизията. Вили има и много голяма енергия и хъс да пробва нови неща. Доста странни птици сме с нея и имаме различно от другите виждане за телевизията. Стартирахме No Frame с няколко продукти, които другите продуцентски къщи мислеха, че са безумие. Споделено с Камелия е едно от най-добрите предавания в ТВ7. Когато казахме, че ще сложим фолк певица да води драматични истории, да анализира и коментира с хора личните им трагедии, всички се смееха.

Кой ще й вярва на Камелия, която  върти кючеци  вечер в бара, че може да те разпита за починалото ти дете? Огромен риск, поехме го и в момента това е най-гледаното предаване. Всички продуценти правят готварски предавания. Ние взехме Лео – човек, който не говори български. Как така, готвач ще ти обяснява рецепта, на език които неразбира. Сега е едно от най-рейтинговите предавания. Като продуцентска къща направихме няколко смели хода, които бяха и голямо предизвикателство, и голям риск.

С Вили Сечкова делите едно бюро. Кой е шефът?

В понеделник, сряда и петък е тя, защото тогава е тук. През другото време    гледа сина си.  Вчера например издаде заповед да не се пуши вътре. И, между другото, е права. Понеже и двамата пушим, сега като си забранихме, намалихме цигарите. Доверявам се много на Вили, защото тя има страхотен нюх и опит. Има и естетически вкус. Като види нещо, разбира как става.

Говори езици, гледа чужди телевизии, непрекъснато следи за нови неща, опитва се да развие фирмата. Вярвам й, защото е доста по-млада и хваща по-модерни тенденции. В някои случаи, въпреки че ме водят много либерален  и модерен , съм по-консервативен. Рисковете, които поемаме, до голяма степен се дължат на нея. Така че й се доверявам като интуиция и нюх.

Освен това е много добър мениджър. Тя познава продуцентската работа много по-добре от мен. Разбира се, аз съм акционерът във фирмата, изградил съм компанията, но смятам, че Вили се справя брилянтно. Занимавам се по-скоро с офиса, подредбата на администрацията на самата компания. Когато се стигне до творчески решения, предпочитам да вземам нейното мнение.

Били ли сте гаджета с нея?

Не. Аз съм й кръстник. Според православието кръстникът е духовен баща. Това е роднинска връзка. Можеш да имаш различни бащи, ако майка ти се омъжва повторно, но не можеш да имаш повече от един кръстник. Така че това би било буквално кръвосмешение.

А извън работата кой кого слуша?

Сега слуша повече най-малкия член на семейството си, защото той е по-гръмогласен. Така че подозирам, че синът й Алекс е по-слушаният в момента. За съжаление, напоследък не ни остава време да излизаме и да върлуваме. А бих искал да си припомним младините и да направим Солун на малки солунчета, както сме го правили неведнъж.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !