Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Тежки дни за семейство Ставреви

отпечатай новината

20.04.2011 14:30 | Видян 2737 пъти

Тежки дни за семейство Ставреви

Играта на котка и мишка между Тома и съдружниците на мол „Витоша” продължава в следващия епизод на „Стъклен дом: Изкушението”, в понеделник, 25 април, от 20:00 часа по bTV. Към разследването се присъединява и Чарли. Двамата с Камен успяват да проникнат в дома на Тома и дочуват важен телефонен разговор, който може би е ключът към разгадаването на загадката. Тази нова следа обаче ще породи съмнения у съдружниците, че сред тях има предател.  

Същевременно, психологическите атаки на Тома се засилват. Новите му жертви са Дани и Христо, а нервните кризи на Елена продължават. Ваня има решение за проблемите й и успява да я заведе при странен лечител, в чиято роля зрителите ще видят Коцето Калки.

Боряна е изненадана от човека, който я освобождава от ареста и противоречията между нея и Камен се задълбочават. Тя преживява щастлив момент със сестра си - Албена започва да си спомня малки моменти от миналото.

Тежки дни се очертават за семейство Ставреви. В дома им за цял месец ще отседне майката на Ваня – Павлина (Елена Райнова), което ужасява Ставрев. Зрителите ще разберат и какви са новите притеснения на Сиана в „Стъклен дом: Изкушението”, на 25 април, понеделник, от 20:00 часа по bTV.  

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !