Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Бербо и Бен Крос дават автографи по списък

отпечатай новината

21.04.2011 10:20 | Видян 4207 пъти

Бербо и Бен Крос дават автографи по списък

Запалени фенове на Димитър Бербатов и Бен Крос са се опитали да направят папарашки снимки  по време на заснемането на  рекламния клип  на новата  MasterCard YES на ПИБ. Близо 60 души е бил екипът, който е работил в The residence Club, и привидната суматоха е дала повод на папараците да се опитат да се промъкнат покрай охраната, за да се доближат до любимите си звезди и да си вземат автограф. Предвидливите организатори обаче поставили пропускателен списък  на  входа и това объркало плановете на запалянковците.

Специално за заснемането на рекламата, станала известна със слогана си „Много е важно в кой клуб играеш“, звездата на Манчестър Юнайтед пристигна от Англия, а Бен Крос от...България. Британският актьор – господинът от Лондон, живее у нас от няколко години.

Впрочем, клипът беляза завръщането на Бен Крос в голямото кино. Той отново е на върха, този път с ролята си на принц Чарлз в продукцията Уилям и Кейт, чиято премиера бе на 18 април, само 11 дни преди кралската сватба на принц Уилям и Кейт Мидълтън. Малцина пък знаят, че името на Бен Крос става известно в България през 1983-а година, когато по телевизията е излъчен сериалът Цитаделата по едноименния роман на Арчибалд Кронин. В него той изиграва главната роля на д-р Андрю Менсън. По това време Бербо е едва 2-годишен...

Въпреки огромния медиен интерес и към двете звезди от екипа на режисьора Жоро Торнев твърдят, че те не са проявили никакви капризи по време на снимките в България  и нещо повече - били  изключително стриктни в работата си и  много добронамерени към целия екип. Клипът е заснет за 10 часа, като Бербо и Бен Крос са пили само минерална вода.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !