Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Премиерският джип стана супер хит

отпечатай новината

27.04.2011 14:45 | Видян 5660 пъти

Премиерският джип стана супер хит

Тойотата Ленд Крузър, която бе зимният избор за служебна кола на премиера Бойко Борисов стана КЛАСИКА.

Иконизирането на високопроходимия автомобил стана, след като точно в него по пътя от София до Севлиево се проведе разговор на 6 очи между министър-председателя, вицето му Дянков и икономическия, енергиен и туристически министър Трайчо Трайков. Дали са летели шамари, както поднесе фолклорът, дали са се дърпали уши, или само се е говорило мажорно, това знаят само присъствалите на срещата. Факт е, че резултатът от нея беше “да” за Белене и клетви за вярност от страна на бедния Трайков.

Този модел, който хем е истински оф-роуд, хем вози доста приятно, напоследък е истински хит сред богатите и известните. Той е предпочитан от бизнесмени като Валентин Златев и Тодор Батков.
В гаража си го държи даже и милионерът от зеления терен Митко Бербатов, който понякога сменя любимия си Ескалейд с Тойотата. Неотдавна Супер 19’ забеляза и депутата Йордан Цонев – Ментата да се вози в такъв звяр.


Ивана му е поверила живота си

Препоръка от шефа на ЛУКойл Валентин Златев била причината кралицата на фолка Ивана също да се сдобие с Ленд Крузър, призна самата тя пред Супер 19’. Нейният екземпляр е сребрист металик и звездата казва, че му е поверила живота си. Тя яко юрка японското страшилище заради участията си в различни краища на родината. Предният автомобил на примата беше 100%-ов джип – от марката Jeep. Само че звездата го смени.


Зурлева си го запля още преди 10 години

Още преди 10 години шефката на Нова телевизия Силва Зурлева първа си избра за служебен автомобил Тойота Ленд Крузър. Едва по-късно мина на елегантен мерцедес. Тя би трябвало да бъде призната за родоначалник на поредната автомания сред елита на България.


Струва от 85 до 168 бона

Цената на нов Ленд Крузър е от 85000 лв. за най-семплата модификация до 168 650 лв. за лимитираното издание 200, посветено на 60-годишнината на супер успешния топмодел.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !