Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Матеус бръмчи с кабрио за 106 000 евро

отпечатай новината

28.04.2011 14:00 | Видян 3311 пъти

Матеус бръмчи с кабрио за 106 000 евро

Когато в средата на 90-те парчето на Нелина „Бял Мерцедес ме преследва в живота“ е хит в България, Лотар Матеус преглъща две тежки поражения от националния ни отбор – 2:1 на световното в Щатите през 1994 г. и 3:2 в София през 1995 г.

От вчера славният ариец, който към днешна дата ни е държавен селекционер, е горд собственик на ултралуксозен бял Мерцедес кабриолет. Според в. Билд моделът E 63-AMG струва точно 106 000 евро. Това означава, че 50-годишният Казанова от Ерлангер си го е купил с малко повече от 3 заплати като треньор на представителната ни гарнитура. Матеус пое националите  миналия септември, като месечната му възнаграждение възлиза на 30 000 евро.

Междувременно бившата му съпруга - Лиляна, се оказа, че има има повече почитатели в Германия от него. Двамата проведоха задочен спор в различни риалити предавания. Сексапилната украинка се изяви с пасо добле в танцовото шоу Let's Dance, а хер Лотар, който вече джитка с ослепителната кипърска студентка по психология в Мюнхен Ариадне, се включи в състезанието Германия срещу Италия на Sat 1. Шоуто на Лиляна получи общо 17,6% от зрителската аудитория, двойно по-малко гледаха тв изявите на притежателя на белия мерджан.

Снимка: Билд

автор: Атанас Арнаудов

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !