Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Екстра Нина с нов албум

отпечатай новината

02.05.2008 16:09 | Видян 9219 пъти | Гласували 6

Екстра Нина с нов албум

Фолк звездата Екстра Нина представи новия си, четиринадесети, диск „Мъжко момиче” в комплекс „Приказките” край Харманли. Това е първият диск с новия фолк хитове от певицата в последните четири години. Поради дългата пауза Екстра Нина се бе постарала да има максимално много атракции за всички нейни гости на представянето на диска.
Фолк иконата показа на многобройната публика три уникални тоалета. Ефектната зелена рокля, с която се появи под дъжд от фойерверки, бе подарък от кумовете й от Видин. Според специалисти цената й е минимум 3500 лева.
Именно кумовете й бяха едни от най-дейните по време на наддаването за първото копие от „Мъжко момиче”. Водещата Жени Койчева разигра търга за албума. Това доста оживи почитателите на певицата. Първоначалната цена бе 100 лева, като накрая достигна 2000 лева. Строителният предприемач от София г-н Васил Найденов извади солидната сума. Той получи специален сертификат, удостоверяващ, че негово е първото произведено копие от албума. Събраните средства отидоха за дома за деца, лишени от родителски грижи „Петко Р. Славейков” в Харманли.
Много колеги на певицата бяха дошли специално, за да я поздравят за новия й албум: Полина, Борис Дали, Валя, Милко Калайджиев, Яница, Орхан Мурад, Коста Марков, Весела, Сиана, Даниела и други. Орхан Мурад остави за малко ангажиментите си в „Пей с мен”, за да уважи Екстра Нина, с която ги свързва дългогодишно приятелство. На неговата маса бе и юголегендата Бобан Здравкович, както и сестрата на Нина -Цветелина. Всеки поздрави домакинята с песен, а самата тя грабна микрофона и изпя дуети с Бобан, с босненеца Самир и със сръбкинята Драгана Горунович. Към песента с последната е и актуалният сингъл на Екстра Нина „Mirisem na nju”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !