Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Волен: Първанов си ходи гримиран

отпечатай новината

30.04.2011 09:00 | Видян 3706 пъти

Волен: Първанов си ходи гримиран

Фон дьо тен. Лека очна линия. Изискан и елегантен италиански костюм. Това не е описанието на официалния имидж на Виктория Бекъм за кралската сватба, за която ще четете много на страниците ни 8 и 9. Това е видът на президента на републиката Георги Първанов.
“Той дойде в храм-паметника Александър Невски гримиран”, разкри очевидецът Волен Сидеров. Депутатът и лидер на Атака беше възмутен от явяването на държавния глава в този характерен вид в главния храм на държавата и то навръх Великден.

Сидеров сравни изявата на Първанов с тази на актьор нв телевизионния театър, който според него била разиграла на най-големия християнски празник БНТ.

Също като на кралската сватба в Лондон, и в нашата черква номер едно пространството било разделено с въженца, а охранители с размера на гардероби щъкали навред, за да респектират хората и да се пъчат със слушалки в очите.

Разследване на Супер 19’ показа, че костюмът на Първанов, който на този подчертано семеен празник се появи сам, без съпругата си Зорка и синовете им, беше строг с линията на прочутата италианска марка Канали.

Неин съвносител в България е братът на бившия спортен министър и червен депутат Весела Лечева. Тя е подозирана за спонсор на и на пропрезидентския сайт, списван от Велислава Дърева.
Всъщност драгите зрители на церемонията, която според мнозина бе малко фарисейска, бяха заети да се радват на бодрата реч на 96-годишния ни обичан патриарх Максим.

Той успя да издържи половин час на крак под тежестта на тежки одежди и корона, като при това чете и изрече не една молитва и причта. Край него кръжеше познатият от медиите и нашумял навремето със Стани богат отец Братоев.  

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !