Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Георги Коритаров: Журналистиката в България е в сериозна криза

отпечатай новината

04.05.2011 16:20 | Видян 2584 пъти | Гласували 1

Георги Коритаров: Журналистиката в България е в сериозна криза

Журналистът Георги Коритаров гостува на Марк О’ Селски в предаването „На инат” по Нова телевизия. Още в самото начало на интервюто Коритаров извади любимия си атрибут – своята лула. Попитан дали е изпушил лулата на мира с друг именит журналист Кеворк Кеворкян, след бурни скандали в медиите преди няколко години, Коритаров отговори, че не знае дали „този човек” още пуши, като стана ясно, че конфликтът помежду им никак не е завършил.

Коритаров призна, че слуховете за приятелството му с Алексей Петров са верни, но категорично отрече другите, че скоро ще поеме управлението на свързвания с Петров вестник „Галерия”. На въпрос дали отношенията му с Трактора влияят на точната оценка за управлението на Бойко Борисов, Коритаров не даде ясен отговор. Вместо това припомни, че познава и двамата от времето, когато са били доста близки и са се ползвали с взаимно уважение, дори чисто професионално.

Според него всичко извън неговата пещера и студиото „На инат” е грозна магарешка кашлица, а в България сериозната журналистика е в сериозна криза.

Тази вечер гост на анимационното магаре ще бъде Джоко Росич. Двамата ще си поговорят за това как залязват звездите в България, какво е пенсията ти да е колкото кило череши и лесно ли е да умреш 30 пъти на кино. Съжалява ли Джоко Росич, че е избягал именно в България и къде го ценят повече – чуйте неговото признание тази вечер в 23.00 ч. по Нова ТВ.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !