Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Коритаров: Лора е част от живота ми

отпечатай новината

22.01.2009 13:00 | Видян 25915 пъти | Гласували 6

Коритаров: Лора е част от живота ми

Журналистът-агент Георги Коритаров, който изчезна от екрана, но не преди години, а едва преди броени месеци. Те обаче му бяха напълно достатъчни, за да се скрие и да потъне в забрава. През това време екранната му половинка Лора Крумова сама носеше на гърба си цялото предаване до момента, в който управата на Нова телевизия не реши кой ще замести бившият агент на ДС. На негово място застана Милен Цветков. Тв звездата по-скоро се завърна, защото преди време именно тя водеше сутрешния блок. За успокоение на почитателите на следобедното му шоу Часът на Милен Цветков ще кажем, че то продължава, а любимият им водещ окупира ефира на Нова. След последните новости около Здравей България, ние решихме да потърсим господин Коритаров и лично да го питаме „А сега накъде?“

Какво правите в момента - няколко месеца след уволнението Ви?

В момента не съм в София, но предпочитам да не казвам къде съм. Спокойствието ми е важно. Може да се каже, че преоткривам света.

Значи ли това, че сте се отдали на пътешествия?

Не. Не е нужно да мърдаш дори, за да преоткриваш света. Това е висша интелектуална дейност, духовно преживяване. Аз съм се отдал именно на това.

Ще продължите ли да се занимавате с журналистика или ще се насочите към друго поприще?

Винаги съм харесвал професията си много. Аз съм журналист по душа. Не искам и не мога да се занимавам с друго. Проблемът е, че в деморализирана държава като България, човек не може да бъде такъв какъвто е. Особено когато е блестяща личност.

Какви са отношенията Ви с Лора в момента? Чувате ли се?

Това няма да го коментирам. То е изцяло част от личния ми живот и не мисля, че е нужно да става публично достояние. Лора си е Лора.

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !