Кортни Кардашиян се страхува, че...

Кортни Кардашиян прави откровено признание в...

Бързите удоволствия: лек или зависимост?

Когато сме имали тежка седмица или тежък ден, когато...

СВЕТОВНО ИЗВЕСТЕН ФРЕНСКИ КОАФЬОР ГОСТУВА В БЪЛГАРИЯ

отпечатай новината

10.05.2011 10:40 | Видян 3737 пъти

СВЕТОВНО ИЗВЕСТЕН ФРЕНСКИ КОАФЬОР ГОСТУВА В БЪЛГАРИЯ

Модното шоу на “ЛУКСОР КЛУБ – ФЕШЪН САЛОНИ” се състоя в музикалния клуб „Sofia Life Club” по време на целодневния семинар на световно известния френски коафьор Stephane Delahaye! Известния коафьор изнесе целодневен семинар. Модните прически бяха дело на майстора Любен Николов, който е и собственик на известните салони за красота, както и на талантливия коафьор Ивайло Колев. Шесте модни фризури бяха обединени под екзотичното име „Харем”, а с артистичното си присъствие и моделска визия се включиха и 6 атрактивни модела, облечени с подходяща „ориенталска” визия и тематични прически.

Еротичната водеща Светлана Терзиева - Сесил беше с визия от филма „Аватар”, постмодернистично стилизирана и в арабската тематика на приказното шоу. Автор на актрактивната коафюра е Ивайло Колев.Водещи на събитието бяха Любомир Ковачев, актьор от нашумелия серил на Нова ТВ - „Забранена Любов”, а атрактивно актьорско присъствие отбеляза и Иван Юруков, също актьор от „Забранена любов”, а сега и в една от главните роли на комедийната поредица на bTV „Столичани в повече”.

Stephane Delahaye е френски коафьор, който 15 години участва в дефилетата на Haute Couture и Pret-a-porter в Париж, Милано, Лондон. Той е работил и за Dior, Galliano, Versace, Valentino, Gucci, Alexander McQueen, Chanel, Armani, JP Gaultier, Kenzo, YSL и много други световни имена в модата. Неговата професионална техника и творческо въображение са извайвали прическите на Клаудия Шифер, Наоми Кембъл, Карла Бруни, Ева Херцигова, Летисия Каста и др. Майсторството му присъства и във видеоклиповете на Тина Търнър и Дзукеро.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !