Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Вълка зад Нейков и Милошев

отпечатай новината

14.05.2011 09:00 | Видян 7163 пъти

Вълка зад Нейков и Милошев

Бизнесменът Румен Гайтански бил БИЛЕТЪТ за късмета на Любо Нейков и Евтим Милошев, които в момента правят най-гледаните тв програми в България – сериала Софиянци в повече и шоуто Комиците по бТВ.

Именно той дал едно рамо на двамата да избягат от Слави Трифонов, който ги вкара в шоубизнеса, и да започнат собствен бизнес.
В края на своето пребиваване в екипа на Дългия Милошев отговаря за тв играта Вот на доверие с водещ Иван Гарелов. В предаването известни личности се надпреварват по обща култура и отговарят на разни въпроси, за да спечелят десетки хиляди левове. Повечето се излагат.
Първият голям шампион на шоуто е бившата Мис България Ивайла Бакалова. Седмици наред тя побеждава различни други звезди в състезанието. Удря джакпот над 30 000 лева. Покрай няколкото седмици ежедневни снимки тя става близка с Евтим Милошев. От дума на дума приятелството се скрепява. Ивайла запознава човека на Слави с бащата на детето си Румен Гайтански, наричан от мнозина Вълка.

Евтим само това и чака. От известно време се е поизнервил от творческата криза в екипа на Слави, чуди се накъде да захване. Предаването Вот на доверие не му стига за изява. Той крои по-големи планове.

Успява да убеди бизнесмена да му даде едно рамо. Скоро сяда в джип мерцедес от модела ML, започва организацията на продуцентския си бизнес. Решен е да измъкне от Слави и други ценни кадри. Любо Нейков става негов съдружник, а Руслан Мъйнов, който не е човек на парите и бизнеса, приема главната роля в бъдещите им проекти. Наричат себе си Дрийм Тийм или Отборът мечта.

Милошев изобщо не си прави труда да крие дружбата с Гайтански. Дори на рождения ден на Ивайла Бакалова през юли 2007 г. двамата седят на една маса в градината на Червило. Рожденичката ту е до тях, ту на съседната, където са се събрали повечето й гости.
На маса№2 шоуто го прави Тошко Славков. Край него седят жената на Бербатов – Елена, бизнесменът Десислав Попов с приятелката му Катя Пенева и други ВИП-ове. Сред тях и хора от групата на Нико Тупарев. Някои от тях шушукат за очертаващия се шоутандем Гайтански-Милошев.

Резултатът не закъснява. Само 2 месеца по-късно по бТВ тръгва Сървайвър 2. Вместо Слави Трифонов, който е направил първата част на риалитито за издържливост из джунглите, супербюджетът със седемцифрена (сиреч милионна) стойност е поверен на новоизлюпената продуцентска фирма на Милошев.

Той лично заминава, целият в бяло, за топлите страни, за да асистира на лансирания от него водещ Владо Карамазов. Освен актьора от Народния, шоуто ражда и други звезди, начело с победителя Жоро Кехайов – Стриптизьора.

Всичко приключва благополучно и с висок рейтинг за Коледа и това дава самочувствие на Милошев да удари Слави в сърцето. Той започва преговори с неговата дясна ръка и единствен бизнеспартньор след напускането на Любен Дилов – Син – главният сценарист на вечерното шоу на бТВ Росен Петров. Явно не му е било необходимо много, защото не след дълго възпитаникът на Класическата гимназия и премиерската школа на МВР в Симеоново казва: ОК.
За да има драматургия, новината е съобщена навръх Деня на просветата и културата 24 май. Намекът е бая твърд – културните момчета си отиват от Слави.

Първоначално партньорството на Росен и Милошев е тайна. Официално бившият най-добър приятел на Дългия и негов говорител е в творчески отдих. Вероятната причина за това може да е бил традиционният договор между работодател и доверен служител за една година въздържане от конкурентна дейност.

И наистина, на 18 май следващата 2009 година стартира шоуто Нека говорят с Росен Петров в неделния праймтайм на бТВ. Сделката е перфектна, а продуцентската къща печели от това освен силно предаване, и сериозен капитал.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !