Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Мутафова и Любо Нейков в нов сериал на бТВ

отпечатай новината

17.02.2011 16:20 | Видян 4423 пъти

Мутафова и Любо Нейков в нов сериал на бТВ

Лентата “Столичани в повече” - съвместна продукция на bTV и продуцентска компания "Дрийм Тийм", разказва за комични и драматични ситуации от живота на съвременния българин, но обещава да е различна от всичко, което зрителите са виждали в ефир досега.

Сериалът е с жанр комедийна драма или така наречената “драмъди”, в която се разказва за драматичните и не по-малко комични отношения между две големи съседски фамилии в едно софийско предградие. Щастието за едното семейство задължително означава нещастие за другото. Безценна историческа находка провокира мечтите за бързо забогатяване и изостря съревнованието между тях. Интригите, алчността, корупцията, завистта, но също така и смелостта, романтиката и веселието са неизменна част от живота на героите всеки ден. Когато обаче немислимата любов се случи, идва сблъсъкът с разума, честта и семейното щастие и историята тръгва в неочаквана посока.

Като герои в новия сериал ще видим Стоянка Мутафова, Любо Нейков, Христо Гърбов, Силвия Лулчева, Виолета Марковска, Крьстьо Лафазанов и 12-годишната Мина Маркова.

Филмът се снима с най-съвременна кинокамера, с каквато са заснети холивудските мегапродукции като “Социалната мрежа”, “Ангели и демони”, “Книгата на Илай”.

„Тази пролет bTV ще подари на зрителите уникално и дълго чакано преживяване, а именно - много силен сезон на българските сериали. Вярвам, че новият изключително амбициозен проект „Столичани в повече” ще затвърди доверието на аудиторията към качеството на българската продукция, към таланта на българските актьори и към уменията на българските продуценти да разказват чисто български истории, без да отстъпват на световното кино качество. След броени седмици със „Столичани в повече” отново ще предложим нещо ново на зрителите, а именно - непознат за аудиторията жанр, както и непредсказуем сюжет и неочаквани превъплъщения на някои от най-обичаните български актьори”, коментира Вики Политова, главен оперативен директор на bTV Media Group.

Продуцент от страна на Dream Team Productions е Евтим Милошев. Креативен продуцент е Иван Спасов, а главен сценарист - Емил Марков. Режисьори на сериала са Виктор Божинов и Александър Косев. Оператори са Ненад Бороевич и Антон Огнянов.

В работата по продукцията е ангажиран екип от над 100 души от bTV и Dream Team Productions, а излъчването му ще започне от месец март само по bTV.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !