Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Станка Златева получи златна звезда във Famous Алея на славата

отпечатай новината

13.05.2011 12:20 | Видян 6763 пъти

Станка Златева получи златна звезда във Famous Алея на славата

На алея на славата заблестя 21-вата звезда, която носи името на най-силната жена в България – Станка Златева. Първата българка – световна шампионка по борба, стъпи на червения килим под аплодисментите на множество журналисти, фенове и приятели. Специално за церемонията пристигна и нейният треньор Симеон Щерев.

След като сложи подписа си на своята Famous звездата, Станка получи и умалено копие на символа на славата от истинско злато. Почетния плакет й връчи Константин Марков, член на Famous журито. Организаторите традиционно й подариха и бутилка от любимото уиски на Шотландия, чийто етикет беше персонализиран – „The Famous Stanka Zlateva“.

Четирикратната световна и олимпийска вицешампионка по борба благодари на треньора си – Симеон Щерев, на федерацията по борба и на спортен клуб Левски за подкрепата. Тя призна, че много щастлива я прави факта, че женската борба започва все повече да се харесва и скромно добави: „Искам да кажа, че ще направя всичко възможно, което се изисква от мен до Олимпийските игри, ако мога да взема медал, пък макар и златен!”

Звездата на Станка Златева е деветата спортна звезда на Famous Алеята на славата. Преди нея свои звезди са получили световно известните спортисти Христо Стоичков, Димитър Бербатов, Стефка Костадинова, сестри Малееви, Веселин Топалов, Албена Денкова и Максим Стависки. Идеята да събере на едно място всички личности, прославили страната ни по света, е на любимото уиски на Шотландия -  The Famous Grouse Scotch Whisky.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !