Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Андреа отново гола в списание

отпечатай новината

06.05.2008 11:01 | Видян 62476 пъти | Гласували 7

Андреа отново гола в списание

В стилни кресла и будоари от злато и кадифе ще положи голото си тяло фолк-певицата Андреа. В луксозен апартамент в София, известен като дома на Версаче, на красивата блондинка й предстоят най-горещите снимки за “Плейбой”. Звездата ще захвърли дрехи и задръжки пред обектива на Дилян Марков, а феновете й за първи път ще я видят в ново амплоа. Изпълнителката ще е корица на юнския брой на популярното мъвко списание и тъкмо ще покаже на дамите как трябва да се “обличат” на плажа.


      Приятелят на Андреа – боксьорът Кубрат Пулев, отсега е дал заявка, че ще присъства на голите фотоси, за да може да следи нещата по-отблизо. Покрай слуховете за новата корица на списанието се появи и такъв, че спортистът е забранил на половинката си да се съблича и я е заплашил, че ще се разделят. Появата му на снимачната площадка обаче показва съвсем друго. Освен това Андреа и Кубрат са номинирани от светските журналисти за най-секси двойка на церемонията “Нощта на сексбомбите”, която ще се състои на 15 май и където са обещали да се появят заедно.


     Това е втората предизвикателна, еротична сесия на звездата след корицата на сп. Максим. Андреа взе решение да позира за “Плейбой” едва като приключи с усилената работа през последните месеци – тя издаде първия си албум “Огън в кръвта” и засне два клипа към песните “Няма те” и “Фалшиво щастие”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !