На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Теди Кацарова: „ С Buppy Brown се допълваме”

отпечатай новината

19.05.2011 16:20 | Видян 2653 пъти

Теди Кацарова: „ С Buppy Brown се допълваме”

Чаровната певица разбуни духовете с това откровено признание, което направи вчера вечерта при представянето на съвместното си парче с американския рап изпълнител и актьор - Buppy Brown (Бупи Браун) - "Buggie pump" . Теди направо обърка присъстващите преди да излезе на сцената на новия клуб Jim Beam Center с думите: „С Бупи се допълваме, когато сме у нас – аз му заповядвам, а когато сме в Америка – той командва.

" На въпроса дали между тях двамата има повече от приятелство, дъщерята на Силвия Кацарова отвърна категорично, че единственото, което ги свързва е работата. „Освен това той  има прекрасна съпруга – румънка и две деца, които лично познавам.” По този начин спряганата за гадже на екранния любимец Георги Любенов излезе от сконфузната ситуация и допълни: „Вярно е без да си допаднете няма как да станат нещата.

Мисля че дисциплинираността, отговорността ми и това, че бързо записвам в студио му се понравиха. За мен пък беше лесно да работя с Бупи, той е професионалист, а и си казва думата, че е живял в Холивуд. За това и реализирахме този проект, както и още два, които ще са част от новия му албум.” Атрактивната изпълнителка добави още, че съвсем скоро и престои пътуване до Ямайка, където  двамата ще представят съвместното си парче.      

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !