Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

СКАНДАЛНИ ОТКРОВЕНИЯ И БОЛЕЗНЕНИ ИСТИНИ В ПЪРВАТА КНИГА НА BIG SHA!!!

отпечатай новината

23.12.2010 09:00 | Видян 4049 пъти | Гласували 1

СКАНДАЛНИ ОТКРОВЕНИЯ И БОЛЕЗНЕНИ ИСТИНИ В ПЪРВАТА КНИГА НА BIG SHA!!!

Лошото момче на българската музика и лошото момче на българската литература се събират, за да ни представят една изключителна гротеска на съвременното общество и начин на живот.

Пародия на абсурда!

Big Sha е гаранция за много хумор, но Дензъл Ребеловски отново е безпощаден към читателите и с болезнена откровеност казва очевидни истини, които всички премълчаваме и това превръща историята в една невероятна съвременна трагикомедия.

Книга, която ни кара да се смеем, но и да се замислим върху истинските неща от живота.
История, разказваща за суровата действителност, населена от изпечени мафиоти, мошеници и тарикати.

Поп-сатира, която дава възможност на Facebook поколението да отлепи поне за миг погледа си от екрана на компютъра и да се потопи в нереалния свят на реалните герои, с които се разминават на улицата, в супермаркета, в дискотеката и каквито всъщност могат да бъдат дори и самите те.

Саундтракът към книгата, който може да бъде свален напълно безплатно от сайта www.bigsha.eu, придава завършен вид на street-lit карикатурата, нарисувана с думи.

Книгата е на пазара от 20 Декември.

А всеки, който иска заедно с Big Sha да отгърне нова страница от живота му, в компанията на цяло съзвездие от българската сцена, наред с Мария Илиева , Любо, D 2, Теди Кацарова , Графа и още куп други знаменитости, може да заповяда на Birthday Party-то му на 27-ми декември от 23 ч. в клуб „Червило”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !