Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Рап звездата Бупи купонясва в България

отпечатай новината

25.05.2011 12:40 | Видян 3482 пъти

Рап звездата Бупи купонясва в България

Точно преди 5 години актьорът Васил Драганов, звезда от шоуто „Комиците” по bTV и рейтинговия сериал на същата телевизия „Столичани в повече”, запознал еротичната водеща Сесил с неговия нов приятел Ленъкс „Бупи” Браун. Талантливия актьор Васко Драганов е купонджия по душа и призвание и станал близък приятел с певеца, актьор и дубльор на Уесли Снайп - Бупи през пролетта на 2006-та година. Тогава за първи път Бупи посетил страната ни, когато снимал съвместно с Уесли филма на „Nu Image” - ”Доставчикът” излязъл в разпространение през 2007 г. По същото време Васко се снимал с Бупи в реклама предназначена за френския пазар, а по-късно двамата станали близки приятели и Васко поканил чернокожия изпълнител на 1-та годинка от рождението на дъщеря му Любов Драганова.

Те отпразнували радостното събитие в ресторантчето на Младежкия Театър в края на май 2006 г., в компанията на семейството му и група близки приятели - актьори. На веселбата била и колежката му от тогавашната му месторабота в радио и тв „Веселина” - Светлана Терзиева - Сесил, известна като една от първите еротични водещи в България, на вечерното скандално секс-шоу „Нощен магазин”.

Именно там Сесил и Бупи се сприятелили, покрай Васко и оттогава поддържат перманентна приятелска връзка, където и по света да се намира чаровния шоколадов холивудски актьор и певец от Ямайка - Ленъкс „Бупи” Браун. Бупи беше в България за една седмица, за да представи последното си хитово парче „Buggie pump” a.k.a. “Boogie pump down”, която реализира с поп-певицата Теди Кацарова и беше промотирана по всички национални медии в България.

Бупи и Сесил успяха да откраднат известно време от многобройните си ангажименти и да отпразнуват идването му в България, но за съжаление Васко Драганов не можа да се включи в купона заедно с тях, защото беше заминал по това време със съпругата си Андреа /журналист в БНТ/ и вече 6 годишната им дъщеря Любов, за да отбележат рождения й ден семейно - извън София, на планина. Въпреки това, те си обещаха, че следващия път това ще се осъществи задължително, още повече, че Бупи в момента живее в Румъния със съпругата си и две от децата си и скоро отново ще навести България.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !