Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Този уикенд Hernan Cattaneo и първото черно парти в Yalta Club

отпечатай новината

26.05.2011 10:00 | Видян 3026 пъти

Този уикенд Hernan Cattaneo и първото черно парти в Yalta Club

Тази вечер (26 май) резидентът на клуба Juan Alvarez и DJ George ще представят новата парти поредица на клуба - Pleasure Vibes. В уютната атмосфера на Junior Suite и прохладата на градината, Pleasure Vibes ще се превърне в летен оазис, в който гостите на клуба ще разберат истинското значение на думата удоволствие. Juan Alvarez и George се събират зад пулта на Junior Suite с единствената задача да осигурят за всички пълен микс от  най – добрата музика.

На следващата вечер (27 май) Hernan Cattaneo се завръща зад пулта на Yalta Club. След като миналата година направи поредното си незабравимо парти в клуба и този път аржентинецът има с какво да ни омагьоса. Гостите на клуба ще имат възможността да чуят най – новото му попадение ремикса му на Echo Effect от Soulfire. Самият той признава, че това е едно от любимите му парчета и затова не пропуска да го завърти във всички клубове, в които гостува. Но преди да узнаем каквото ни е подготвил този път Hernan Cattaneo, ще чуем селекцията на неговия фаворит – резидентът на Yalta Club Liubo Ursiny. Liubo е категоричният избор за съпорт диджей на Hernan при всяко негово гостуване у нас. Неслучайно той обяви именно Liubo Ursiny за Breakthrough DJ нa 2010 в класацията на DJ Mag Top 100 DJs.

В събота (28 май) ще се случи нещо не типично за клуба. Nightline Entertainment и Yalta Club ще представят първото черно парти в клуба - THE BLACKBERRY PARTY. Музикалната селекция за вечерта ще съчетава класическите олд скуул бийтове с последните тенденции в жанра. Главни действащи лица на 28- ми ще бъдат сексапилната CASS, FAIL и звездите на вечерта BUGS & N.A.S.O.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !