Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Wally Lopez с парти в Yalta Club

отпечатай новината

16.05.2011 14:40 | Видян 2195 пъти

Wally Lopez с парти в Yalta Club

На 20 май, петък в Yalta Club ще звучи най-горещия испански хаус, а причината е само една – първото гостуване в клуба на  Wally Lopez.

Ángel David López (Анхел Давид Лопез) или по известен като Wally Lopez (Уоли Лопез) е пионерът в хаус музиката в Испания. Ремиксира артисти като Tïesto, Marco V, Valentino Kanzyani, Dirty Vegas, Bob Sinclar и Robbie Rivera.

Първият му голям хит "Amman" е последван от Patricia Never Leave The House" и "Disco Night", които влизат в плейлистите на артисти като Pete Tong, Hernan Cattaneo и Steve Lawler.

Свирил на пет континента, Wally Lopez  е един от най-канените диджей от всички световни хаус клубове. Зад пулта стои с имена като Paul Van Dyk, Sebastien Leger, Mark Knight и Paul Oakenfold. Получава резитенства в най – добрите световни клубове като Pacha и Space – Ибиза, Ministry of Sound – Лондон и много други. Четири поредни години е единственият испанец в класацията в DJ Mag Top 100. Едновременно с това многократно е носител на титлата за най – добър прогресив и тех-хаус диджей.

На следващия ден (21 май, събота) Yalta Club продължава с шестото издание на парти поредицата Play.  В месеца на абитуриентските балове организаторите са подготвили един иновационен парти спектакъл наречен PLAY ► BALL NIGHT с подкрепата на световното парти уиски J&B. PLAY ще превърне вечерта в запомнящо се изживяване, един фонтан от музикални фойерверки, емоция и забавление.  Зад пулта на Yalta Club ще застанат добре познатите ни  Niko Valt, Marsel Rohas и Gabriel. Изненадата за тази вечер ще бъде талантливата българска певица DAY-Z, която ще изпълни два сингъла в акомпанимента на Gabriel. За тези, които не си спомнят, DAY–Z или Деси преди 7 години взе участие в пърформънсите на легендарния Tiesto в Амсдердам и Белгия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !