Code Health TV с трети тв сезон

За българите здравето е най-важно, затова си го...

Кръстоносните походи тръгва от 1 юли

Историята на кръстоносните походи се възприема като...

Мира Добрева раздава СПА награди

отпечатай новината

01.06.2011 12:20 | Видян 2901 пъти

Мира Добрева раздава СПА награди

За втора поредна година у нас, този път на 06 юни 2011г. в Кемпински Хотел Зографски в столицата, ще се проведе церемонията по връчване на Годишните СПА-награди. Организатори на събитието са Сдружение „СПА номинации”, лицензианта Българска агенция „RD Partners”, Български съюз по балнеология, Международна асоциация за СПА и туризъм и СПА Ивент-ЕООД.

Те целят не само да утвърдят инициативата като традиция, но и да популяризират страната като туристически, икономически, културен, спортен и социален център на Балканския регион. Идеята е да се постави фокуса на общественото внимание върху конкретни обекти със здравна, културно-историческа и географска стойност, фирми в областта на СПА изграждане, оборудване, дизайн, козметични продукти, както и природни забележителности и дестинации в България.

Номинациите се определят от инициативен комитет, който включва представители на браншови организации, ангажирани със СПА и уелнес туризма, както и кметове на населени места с потенциал за развитие в съответната област. На официалната гала церемония с водещ Мира Добрева ще присъстват както представители на всички браншови организации в СПА и уелнес индустрията, така и на политическия, бизнес и светски елит в страната.

За настроението на всички присъстващи ще се погрижи Крум с изпълнениея на флейта и популярни поп и джаз парчета. Част от програмата ще бъдат и българските трима тенори „Уникалните гласове”, които ще впечатлят аудиторията с италиански арии и незабравими евъргрийни.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !