Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Кали изкара видео към песента "Седем"

отпечатай новината

02.06.2011 09:00 | Видян 4752 пъти

Кали изкара видео към песента

Вече ефакт и новото видео на Кали към песента „Седем”. Авторите на музиката и текста са добре познатите на публиката Цветан Спасов и Росен Димитров. Видеото на „Седем” е романтично, като предава по много нежен начин посланието на песента.  Режисьор е Николай Скерлев, с който певицата работи по последните си няколко клипа. Идеята на клипа е да пресъздаде една съвсем ежедневна ситуация, от реалния живот, в която двама млади влюбени прекарват един ден заедно, забавляват се, флиртуват.

За да пресъздадат емоцията на екрана Кали е поверила мъжката роля в клипа на Влади, с когото са приятели от седем години и е участвал и в други нейни видеоклипове. Доброто им познанство и опита, който имат от преди са били и причините двамата да се справят без проблем с опредените им роли.

Романтичната история се развива на прекраснен пейсаж, който Кали и екипът й са избрали и е местност, намираща се край стария път от София за Самоков, която предлага страхотни гледки. Освен това в клипа на „Седем” ще видим изпълнителката да кара мотор, който съвсем скоро ще стане лично нейно притежание.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !