Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Джина Стоева с уникален проект на Балканските музикални награди

отпечатай новината

03.06.2011 09:00 | Видян 6842 пъти

Джина Стоева с уникален проект на Балканските музикални награди

Джина Стоева ще се представи на Балканските музикални награди 2011 със съвсем нова песен, създадена по нейн текст. Той засяга темата за зачестилите в последните няколко месеца природни катаклизми в светове мащаб, като визира конкретно Япония. Баладата обаче не цели да подтисне хората, а напротив, както подсказва самото й заглавие,  се стреми да вдъхне слънчев лъч НАДЕЖДА.

Сингълът “Надежда” всъщност е началото на една мащабна хуманна кампания. На официалната пресконференция, часове преди церемонията по връчването Балканските музикални награди, Джина Стоева ще запознае всички присъстващи журналисти и колегите й от целия Балкански полуостров с инициативата си и с плановете си за нейното развитие.

С този проект Джина Стоева за пореден път доказва, че е различната певица. Изпълнителката на “Ара мюзик”свързва работата си с мисията да кара другите да се усмихват, а болките им приема дълбоко вътрешно, с огромна доза състрадание. Земна и ерудирана, тя винаги казва каквото мисли и застава зад каузи, за които наистина си струва да се бори.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !