Захари Бахаров изпусна Икар-а, взе го...

Пенко Господинов измъкна под носа на Захари Бахаров...

Преди да я познавам ме дразнеше:...

Любимият на Гала Стефан Николов призна, че преди да я...

Премиерът открива най-гъзарския голфклуб в България

отпечатай новината

03.06.2011 18:00 | Видян 4393 пъти | Гласували 1

Премиерът открива най-гъзарския голфклуб в България

Thracian Cliffs Golf & Beach Resort  е името на най-новия голф-клуб в България, който този уикенд става бизнес- и светски ЕПИЦЕНТЪР.

Домакини на най-хай събитието за откриването на уникалния зелен курорт, кацнал на скалите до нос Калиакра, което се очаква да бъде тема №1 на летния сезон, са Красимир Гергов и мултимилионерът Георг Цветански. А ВИП гост, но само за официалната част, е лично премиерът Бойко Борисов.

Тракийските скали са най-важният проект в портфолиото на Гари Плеър за 2011 година. Легендарният Черен рицар ще бъде първият, който ще изиграе 18-те дупки на най-новия си проект от световна класа. Той ще предизвика и всеки ентусиаст, готов да премери сили с него на моравата с шарка като култовата брит марка Бърбъри.

Специално за откриването, в България пристигат повече от 200 светски личности, инвеститори, голфъри и журналисти от Лондон, Ню Йорк, Шанхай, Берлин, Париж, Бомбай и Москва.
Програмата за джет-сет гостите е като маратон. Предвидени са всякакви атракции – примерно разходка с хеликоптер и фотосеанси на цялата голф зона на северния морски бряг с игрищата БлекСий Рама, Лайтхаус, комплекса Калиакриа и Тракийските скали. Плажни партита, сикрет гардън шоу, винена дегустация на престижната изба Катаржина и Мидалидаре, White Gala Dinner ще забавляват богатите и известните.

Проектираното от Гари Плеър Signature голф игрище с 18 дупки е акцентът в курорта със своите 4,5 км пресечен терен над скалите. Thracian Cliffs е част от голф дестинацията Cape Kaliakra. Курортът съчетава традиционната архитектура с красивата крайморска природа. В Thracian Cliffs има изумителни гледки към морето, съхраненото естествено очарование на Природния парк Калиакра, 2 км плажна ивица, SPA-център, спортни съоръжения, отлични гурме ресторанти – и всичко това на фона на изумителни пейзажи и обслужване на най-високо ниво. Още преди две години самият дизайнер го обяви за Pebble Beach на Европа – изключително признание, като се има предвид, че Pebble Beach (САЩ) е едно от най-класните игрища в цял свят.

Thracian Cliffs е разположено на площ от 164 хектара скалиста местност край морето. Игрището е проектирано така, че да се вписва отлично в естествения терен и да предлага една предизвикателните голф игри по света. Това е и едно от малкото игрища в света, на което от всяка от 18-те дупки се открива великолепен изглед към скалите и морето. Голямото предизвикателство е 7-ата дупка, чиято начална площадка се намира на малък остров в морето.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !