Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Yalta Club клуб открива официално лятната си градина с David Morales

отпечатай новината

06.06.2011 13:40 | Видян 3387 пъти

Yalta Club клуб открива официално лятната си градина с David Morales

На 10 юни (петък) Yalta Club ще даде официален старт на летните партита в лятната си градина с маестрото на ремиксирането David Morales.

Носителят на Грами е първият диджей определен като супер звезда. През 1983г. излиза първият му албум “The Program”, който му носи световна популярност, която го преследва вече над 25 години. След дебютния си албум David Morales започва активно да се занимава с ремиксиране на най-големите звезди на световната поп сцена - Madonna, Kylie Minogue, Whitney Houston, Pet Shop Boys, Michael Jackson, Janet Jackson, U2, Luther Vandross, Aretha Franklin, Diana Ross, Jocelyn Brown, CeCe Rogers, The Spice Girl.... Именно затова той е често определян като създателят на ремикса.

Най-новият хит на легендата на хаус музиката e сингълa му “You Just Don’t Love Me” , който ще чуем в нощта на 10 юни в Yalta Club.
В съботната вечер (11 юни), ще състои последното за сезона парти от поредицата PLAY с подкрепата на световното парти уиски J&B. Организаторите на хитовата парти поредица в Yalta Club са избрали I LOVE► PLAY, за тема на последното издание.

В него отново ще има впечатляваща декорация, гостите на клуба ще бъдат изненадани от огнено шоу и танцьори на кокили. Зад пулта ще чуем познатите ни Niko Valt,  Marsel Rohas и Gabriel, който ще направи официално представяне на новия си сингъл за американския лейбъл LBA RECORDS - New Division (http://soundcloud.com/djgabriel-1/gabriel-delev-new-divison-ep ), както и два ремикса на Alex Wizz и Niko Valt. В ранни зори, партито ще се пренесе в градината на Yalta
Club, за най- запомнящото се афтър парти, така че пригответе се за 8 часов музикален маратон.
Следващия уикенд, на 18-ти юни, Yalta Club ще представи за първи път пред българска публика словенеца Angel Anx, получил подкрепата на диджеи като Tiesto, David Guetta, Axwell, и Mark Knight.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !