Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Музикалният фестивал Elevation подкрепя I Can Too

отпечатай новината

07.06.2011 12:00 | Видян 2483 пъти

Музикалният фестивал Elevation подкрепя I Can Too

На 24 и 25 юни в община Разлог ще се състои първото издание на най-новия фестивал Elevation Music Festival. В него участие ще вземат едни от най-актуалните имена на световната музикална сцена като Jamiroquai, 30 Seconds To Mars, Cypress Hill, Hurts, Morcheeba, Stereo MC’S, Dog Eat Dog и други.

Фестивалът се ангажира социално като подкрепя И АЗ МОГА / I Can Too в популяризирането на инициативата „С тениска I Can Too – носиш НАДЕЖДА”.

По време на двата фестивални дни доброволци на И АЗ МОГА ще продават тениски и аксесоари I Can Too. Набраните средства са за създаването на Център за деца с аутизъм в гр. Пловдив.
От две години И АЗ МОГА популяризира необходимостта от такъв Център, като създава инициативи, събития, концерти.
Благодарение на тези активности, община Пловдив предоставя 400 кв.м. на И АЗ МОГА за тази цел. /В момента фондцията работи по реновирането на това помещение, за което набира средства./

Заедно със световните звезди, публиката ще има възможност да види на сцената на Elevation и българските групи Остава, Tri O Five, ODD CREW, Сепуко 6 и музикантът Monyx.

Остава е първата група, която създава песен, посветена на И АЗ МОГА. Клипът към нея е с участието на световно-известния футболист Краси Балъков – също лице на инициативата. Бек вокалите на „Работно време” са изпълнени от „Хора на незрящите деца”. Вижте клипа ТУК!!!

През 2010 г. фънк хаус групата Tri O Five посвещава парчето си „Nowhere To Go” на фондацията. Клипът, създаден от социално ангажирания режисьор Темелко Темелков, е носител на кратките sms номера 14 15 за набиране на средства за децата в нужда.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !