Васко Василев и солисти на Ковънт...

Световноизвестният ни цигулар Васко Василев, заедно със...

Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Бербо иска с Юнайтед на турне

отпечатай новината

08.06.2011 13:00 | Видян 3325 пъти

Бербо иска с Юнайтед на турне

Голмайсторът на Висшата лига за изминалия сезон с 20 отбелязани попадения Димитър Бербатов заяви пред официалния сайт на клуба си Манчестър Юнайтед, че очаква с нетърпение лятното турне в САЩ. По този начин нароченият за продан бивш капитан на националния за пореден път изрази желанието си да остане при Червените дяволи до края на договора си, който изтича през лятото на 2012 г.

“Въпреки всички спекулации в медиите, че Димитър Бербатов е на изхода на Олд Трафорд, той категорично иска да остане в клуба и да се бори за титулярното си място”, пише в официалния сайт на Юнайтед.

“Очаквам с нетърпение лятното турне през месец юли, защото миналата година останах очарован от начина, по който бяхме посрещнати в САЩ. Културата в тази страна наистина ми допада и честно казано възнамерявам да я опозная далеч по-добре, след като сложа край на футболната си кариера. Харесват ми техните филми, градовете им и американския футбол – не пропускам нито едно издание на Супербоул. Точно сега мисля само за подготовката си за следващия сезон с Манчестър Юнайтед, а петте мача в Америка са първата стъпка от нея. Те не са за сплотяване на колектива, тъй като ние вече се познаваме доста добре и си помагаме изключително много, но благодарение на тях можем да бъдем във върхова форма, когато стартира сезонът през месец август”, казва Бербо пред сайта. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !