Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Избраха полуфиналистките в конкурса Мис България 2011

отпечатай новината

15.06.2011 17:15 | Видян 3825 пъти

Избраха полуфиналистките в конкурса Мис България 2011

След първите два епизода на телевизионното реалити „Мис България 2011 – Пътят към короната” бяха избрани 22 красавици, които продължават напред в надпреварата. Зрителите на TV7 имаха възможност да проследят кастингите, които преминаха при голям интерес и бяха посетени от момичета от цялата страна. Студентки, ученички, спортистки, продавачки, безработни, манекенки се стекоха в София през четирите дни на предварителна селекция.

Момичетата имаха нелеката задача да впечатлят журито, което включваше най-успешната Мис България Жени Калканджиева, стилистът и бивш топмодел Теди Велинова, водещата на „Сладки приказки” Жана и лицата на новините и прогнозата за времето по TV7 Ина Пелева и Иво Андреев. Някои от претендентките имаха богат опит и дори спечелени титли от конкурси за красота, а други идваха да опитат късмета си за първи път.

Едни имаха самочувствието, че със сигурност заслужват да спечелят титлата, а немалко бяха срамежливите, които водеха за кураж приятел, приятелка или дори цялото си семейство. Всички, явили се на предварителните кастинги бяха красиви, но не липсваха и недостатъци – нисък ръст, крехка възраст, голям ханш, наднормено тегло, прекалена стеснителност, татуировки бяха част от причините, които лишиха много от претендентките от мечтаната корона.

Журито се справи отлично със своята задача, демонстрирайки строг, но справедлив критерий за избор на участнички в следващата фаза на конкурса. Жени Калканджиева и Иво Андреев останаха очаровани от интелекта, демонстриран от момичетата, като бившата Мис България не пропусна да спомене факта, че всички явили се на кастинга владеят един или повече чужди езици.

Жана беше по-умерена в комплиментите си, като основната и забележка беше, че желаещите да носят короната на най-красивата българка масово не спортуват. Теди Велинова беше най-взискателна като не спести на зрителите, че е очаквала повече от родните момичета, които винаги за били известни със своята красота.  

В предстоящият епизод на 15 юни зрителите на TV7 ще научат имената на 22-те момичета, които са преминали предварителния кастинг и ще премерят сили на своебразен полуфинал. И този път те няма да се измъкнат от зоркия поглед на Теди Велинова, която в компанията на финтес инструкторът и балкански шампион по културизъм Николай Стоянов и известния диетолог д-р Енджи Касабие ще оценява външния им вид. По отношение на умствените качества на претендентките думата ще имат политикът и продуцент Емил Кошлуков, музикантът Калиун Вельов и консултантът на проекта Жени Калканджиева.

Този и останалите епизоди от „Мис България 2011 – Пътят към короната” зрителите ще могат да гледат всяка делнична вечер от 22:15 ч, само в ефира на TV7.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !