Джони Деп и Тери Гилиъм заедно на...

Холивудският актьор Джони Деп се събра отново с...

Певицата Ана-Мария снима семейна...

Носията е била на баба й „Шопска сватба“ е новият...

Правилата на Максим Бехар станаха хит и в Бразилия

отпечатай новината

16.06.2011 14:00 | Видян 2134 пъти

Правилата на Максим Бехар станаха хит и в Бразилия

Хитовата книга на българския PR експерт Максим Бехар „111 правила във Facebook“ завладя и Бразилия, след като издателство Leopardo Editora Ltda я отпечата на португалски език.

„Това е уникална книга, книга на бъдещето, създадена в социалната медия Facebook за всички приятели и за модерните хора, които живеят онлайн“, каза Максим Бехар, собственик на M3 Communications Group, Inc. „Радвам се, че тази книга премина границите на България и се приема с огромен интерес от бразилските почитатели на кратките сентенции“.

Интересен е пътят на книгата до южноамериканската страна, който отново тръгва от Facebook. Собственикът на издателство Leopardo Editora Ltda е българин, от години живеещ в Бразилия. Името му е... Максим Бехар. Той харесва необичайната книга, публикувана онлайн, впечатлява се и от това, че е написана от негов съименник, свързва се с автора й и му предлага да я издаде в далечната страна, която отскоро има президент с български корени.

Книгата съдържа 111 правила, писани всеки ден  в продължение на повече от три месеца в Facebook. Първоначалната идея на автора – да споделя своите принципи с приятелите си в социалната мрежа, прераства в полезна джобна Библия с правила.
Въпреки големия първоначален тираж в България, книгата се продава толкова бързо, че Максим Бехар и Издателство „Сиела“ предвиждат съвсем скоро второ, малко по-луксозно и с обновен дизайн издание, както и специално суперлуксозно издание за колекционери.

„111 правила във Facebook” има свое продължение в интернет сайта  www.pravilata.com. Това е мястото, където всеки може да напише своето правило и да сподели своя житейски принцип. Авторът е убеден, че така „ще създадем още по-голяма, по-хубава и по-мъдра книга”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !